AKTUELNO

Poznato je da Vesna Čipčić i Aleksandar Alač imaju dvoje dece.

Dok je Aleksandara Anja Alač krenula stopama roditelja, sin Ivan je odabrao režiju. Naime, mladi reditelj, student profesora Nikite Milivojevića, nedavno se predstavio publici debitantskom predstavom "Beogradska trilogija", koja se igra na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

- Ceo život sam želeo da budem reditelj. To mi je uvek bio prvi izbor, možda zato što sam znao loše strane glumačkog poziva - rekao je nedavno sin Vesne Čipčić i Aleksandra Alača.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić, Tanjug/Sava Radovanović

- Zavisi šta želite. Ako vam je cilj da budete uspešni po svaku cenu, onda je prednost. Međutim, ukoliko želite da vaš rad cene neki ljudi koje vi cenite i da vas gledaju isključivo kroz prizmu vašeg rada, onda može da bude izazov, pogotovo na početku - rekao je on, pa dodao kroz osmeh:

- U početku sam bio sin Vesne Čipčić, zatim na studijama u Novom Sadu sin Saše Alača, a po povratku u Beograd postao sam Anjin brat. Sigurnim korakom idem ka tituli čoveka jer je više članova porodice. - rekao je Ivan.

Kad nije okupiran pozorištem, koje je za njega koliko profesija, toliko ljubav, Ivan Alač bavi se sportom.

- Sport smatram izuzetno bitnim po psihičko zdravlje. Dok treniram misli su mi bistrije, cirkulacija mi se probudi i ideje lakše dolaze. Glavni hobi mi je pisanje. Odatle je valjda sve i krenulo. Pišem pesme i priče, a trenutno radim i na scenariju za dugometražni film.- završio je Ivan.

Autor: M.K.