AKTUELNO

Britka, kao i uvek!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", šarmante voditeljke Tijana Prica i Bojana Lazić ugostile su u studiju televizije Pink pevačicu i bivšu zadrugarku Sandru Rešić, koja je ovom prilikom govorila o svojoj novoj hit pesmi "Prerano", ali i novim učesnicima "Zadruge 6".

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, kako se ove godine nije našla u Beloj kući, Rešićeva je priznala da joj "Zadruga" nedostaje, ali i da joj ne sviđa ponašanje pojedinih novih zadrugarki.

Jako mi je čudno što nisam u Beloj kući, pomislila sam odmah: "Ko mi je uzeo krevet?!" To sam rekla i majci, sva sreća da je to Ša, tako da mi je sada lakše, dobro je, nije neko koga ne poznajem (smeh). Pratim, nedostaje mi malo da vidim šta se tu priča i čačka, ali nikada nisam gledala iz ove perspektive, tako da bih najradnije ušla u televizor i prokomentarisala koliko lažu i koliko gluposti pričaju - priča Sandra, pa nastavlja:

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš kako, s obzirom da nisam tamo, ne bih da vređam i da se neko uvredi. Meni su u "petici" bili mnogo negativniji ljudi nego u "četvorci", ali mogu da razumem da neki kažu da im je atmosfera dobra. Što se tiče prošle sezone, mislim da ju je teško ponoviti, ali ne sumnjam u odabir Velikog šefa i promene koje su se desile, sigurno će ovo opet biti gledana sezona, ako ne i najgledanija. Ove nove devojčice su mi nešto prerano krenule u priče, ovo je maraton koji se trči deset meseci, a one su već krenule da se troše u prvih nedelju dana. Iz iskustva, mislim da to nije dobro, izgoreće do januara, a u februraru ispadanje, tako da trebalo bi malo da se smire, polako, ima vremena za sve. Fali njima, Boga mi, svašta nešto - zaključuje Sandra Rešić u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.