AKTUELNO

Godinama je pevala, a onda je odlučila da stavi tačku.

Čim je ušla u rijaliti program "Zadruga", Jelenu Golubović prvi je pozdravio njen, kako ga je nazvala, najveći rijaliti neprijatelj Lepi Mića. Ova nova zadrugarka, pozdravila se sa svim ukućanima i budućim cimerima, osim sa Snežanom Mišković Viktorijom.

Foto: RTV Pink

U toku noći, one su ušle u raspravu, a tema je bila karijera ove pevačice, ali i komentar Žiže Stojanović koja je Viktoriji rekla kako je veća zvezda od nje.

Ti si opterećena rijaliti igranjem, to je bolesno! Ja nisam iz te priče - branila se Viktorija.

Foto: RTV Pink

POGLEDAJTE JOŠ: NJIHOVI IZRAZI LICA REKLI SU SVE: Evo kako su zadrugari reagovali kad su ugledali Jelenu Golubović! (VIDEO)

Ti si imala hit pre dvadeset godina. Tebe nema dvadeset godina. Nema te dugo u javnosti. Gde su ti koncerti? Koji hit će da ti traje, osim Barakude? Ceca ima godinama hit za hitom, tebe dugo nema na sceni - rekla je Jelena Golubović.

Foto: RTV Pink

Ja sam napravila oproštajni koncert 2014. Ja nisam želela više hitova. Meni je došlo vreme za penziju. Nikada se nisam zahvaljivala svojim fanovima. Ja sam se, Jelena, zasitila svog posla, više ne uživam u svom poslu - izjavila je Snežana.

Kako je izgledala cela situacija, kao i na koje teme su se još njih dve prepirale i zašto su komentarisale Macu Diskreciju, pogledajte u video klipu.

PROČITAJTE JOŠ: POSVAĐALA SE PRE NEGO ŠTO JE UŠLA u rijaliti: Jelena Golubović PRETERALA u studiju, pa joj je ONA ODBRUSILA!

Autor: S.K.

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Snežana Mišković Viktorija

#Žiža Stojanović

'