AKTUELNO

Pevačica ne može da veruje da joj je ona zabola nož u leđa.

Rada Manojlović gostovala je u današnjoj epizodi emisije "Magazin In" kod Sanje Marinković, gde je u nekoliko navrata pričala o svojoj vezi sa devet godina mlađim kolegom Harisom Berkovićem.

- Kad sam ostvarila uspeh u svojoj karijeri, onda mi je zafalilo da imam nekog - priznala je Rada.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sada, kako kaže, srećna u vezi sa Harisom, ali je i dalje kivna na svoju koleginicu koja ga je savetovala da ne bude s njom jednom prilikom kad ga je srela.

- Jedna starija, jako velika zvezda, svi mislimo da je ispunjena, srela je mog Harisa na aerodromu, mene zna na "ćao-ćao", a tek njega ne zna. U to vreme s epislao po tabloidima kako su moji protiv te veze, kako su njegovi protiv te veze, kako je njegov otac navodno davao neke intervjue "šta će ti ona, starija je od tebe, ti si mlad, treba da proživiš, nemoj da se vezuješ". I zamisli ti nju šta je ona njemu rekla! Ona njemu na to kaže "slušaj oca, on ti misli dobro". Pa majku ti tvoju! - ispričala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

- To je rekla? Kakvo đubre! - iznenadila se Sanja.

Ipak, Rada nije otkrila ko je u pitanju, dok je voditeljka priznala da ona zna o kome se radi.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POSVAĐALA SE PRE NEGO ŠTO JE UŠLA u rijaliti: Jelena Golubović PRETERALA u studiju, pa joj je ONA ODBRUSILA!

- Sa kojim pravom ti kao ostvarena osoba prilaziš nekome i pričaš to. To je pakost, zloba. Na to sam naišla i to od nekog od koga u snu nisma očekivala - rekla je Rada, koja je i dalje delovala šokirano.

Autor: V. T.

#Haris Berković

#Magazin In

#Rada Manojlović

#Sanja Marinković

#emisija

#pevačica

'