AKTUELNO

Ima nade?!

Zorica Marković je sedela sa Anom Spasojević i Jovanom Tomić Matorom. One su razgovarale o Aninom odnosu sa Markom MArkovićem.

Tebe ne zanima Ivan, tebe zanima Marko. Vidi se to. Ima tu simpatija dosta, ali polako. Što se tiče ove male Anite, svi smo je osudili zbog toga što je uradila, ali joj je stavio do znanja da neće biti sa njom. Ja sam gledala sa Zoricom kada je Milici prišao, to je bio flert. Ona radi lukavo i perfigno. On je takav, ćutaće, neće nikoga da uvredi - rekla je Matora.,
Ona je njemu juče ujutru skuvala kafu, a danas neće. Oni nisu definisali odnos - rekla je Zorica.q
TI njemu treba da kažeš da ti se sviđa i da se vidi da li ima nade da budete zajedno ili ne. Čim se vi mazite i češkate, je*ali biste se - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sinoć bila sa njim, i kada je pričao sa njom ja sam sedela sa strane, a ona govori kako bi meni počupala kosu jer ja provodim vreme sa njim, alo zamislite. Ona nema pravo to da radi, oni nisu zajedno, nema šta da komentariše mene, mi se družimo - rekla je Ana.
Milica je lukava i perfidna, ona to najbolje radi. Niko nije definisao stvari vode. Niko da ga pita šta je ovo. Meni Majina mirnoća je opasna, ta mnogo vreba - rekla je Zorica

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.