AKTUELNO

Evo kako je prihvatio njen ulazak!

Prva grupa se uselila u renoviranu Belu kuću i došlo je vreme da saznamo ko su novih osam takmičara koji će ući u borbu za glavnu nagradu. Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je devetu takmičarku - Aleksandru Nikolić.

Jedno od najvećih iznenađenja „Zadruge 6“ – takmičarka koja je osvojila srca publike i ušla u top 10 takmičara u „Zadruzi 4“ i „Zadruzi 5“. Očarala je pobednika pete sezone, a iako su mnogi sumnjali u njihovu ljubav, oni su pokazali da su jači nego ikada. Važi za jednu od najlepših učesnica koje su kročile na velelepno imanje u Šimanovcima! Ovog puta ulazi da bi pobedila! Ona je Aleksandra Nikolić – ALEKS MIMA! - najavila je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Aleksandra Nikolić, poznajate me iz "Zadruge 5", "Zadruge 4" i "Zadruge 3". Pokrećem biznis i želela bih da se ispromovišem. Dejan mi je najveća podrška. Nedostajaće mi. Koliko veruje on meni, toliko i ja njemu. Ne bih dozvolila da povredim nekoga ko me čeka napolju. Moja mama je prihvatila Dejana, sestra takođe, vole ga - ispričala je Aleks u svom profilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Aleksandra Nikolić

#zadruga 6