AKTUELNO

Isplivali novi detalji!

Nakon što su mediji juče ekskluzivno objavili sve detalje nove veze Darka Lazića i udate Katarine S. iz Ugrinovaca, koja je zbog folkera ostavila supruga i preselila se kod pevača u stan, do nas su došle i nove informacije o ovom paru.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kako saznajemo, Darko i Katarina se poznaju duži niz godina, a jedno vreme su bili i u vezi, koja je potrajala nekoliko meseci.

Prema rečima našeg izvora, oni su bili zajedno malo pre nego što je Lazić uplovio u vezu sa Anom Sević, kojom se kasnije oženio i dobio ćerku.

Darko i Katarina se poznaju baš odavno. On je s njom bio nekoliko meseci u vezi, i to pre nego što se zaljubio u Anu Sević. Bili su u kratkoj, ali strasnoj romansi, sećam se da mi je pričao da je prava bomba i da je skroz njegov tip - kaže naš izvor i nastavlja:

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je bilo super dok nije upoznao Anu. Tad se ohladio od Katarine, pa je raskinuo s njom. Ona se nije naljutila na njega tada, ostali su u super odnosima i pratili su se sve vreme na društvenim mrežama. Kasnije se ona udala, ali eto, stara ljubav zaborava nema, pa je opet s Darkom, zbog kojeg je rešila da se razvede.

On napominje da su Darko i Katarina počeli intenzivnije da se druže nakon susreta u teretani.

Skoro su počeli da se intenzivnije druže, prvo na treninzima, a onda i privatno. Počela je i da ga savetuje u vezi sa ishranom. Varnice su se opet upalile i vrlo brzo su nastavili tamo gde su stali pre nekoliko godina. On je opet odlepio za njom. Rekao joj je da napusti muža i da odmah pređe da živi kod njega, na šta je ona i pristala - završava naš izvor.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

Autor: A. N.

#Darko Lazić