AKTUELNO

Izgleda bolje nego ikad!

Udovica Vidoja Ristovića Nikolina Pišek (47) polako se vraća uobičajenom životu. Posle mnogo godina ponovo se vratila ispred kamera, a vodiće emisiju koja će se baviti intrigantnim životnim temama.

Foto: Instagram.com/nikolina_pisek

Dok ne krene sa radom, Pišekova je celo leto pronalazila utehu u lepim, relaksirajućim trenucima sa ćerkicom Unom Sofijom i uživanju na morskoj obali, a nedavno je na Instagramu podelila niz fotografija sa letovanja, pokazavši da se trudi da upija poslednje dane leta.

Voditeljka se pohvalila nekolicinom fotografija u kupaćim kostima, pokazavši svoju vitku figuru. Jednodelni kupaći u braon boji koja sjajno ističe preplanulu put, a morsko izdanje upotpunila je šeširićem i kosu je uplela u dve kike - što je odlična frizura za plažu.

Foto: Instagram.com/nikolina_pisek

Međutim, lepa Hrvatica uskočila je i u jedan daleko provokativniji kostim - izabrala je ultramoderan bikini sa minijaturnim gaćicama i gornjim delom koji i te kako ističe grudi.

Foto: Instagram.com/nikolina_pisek

Upravo ovakav bikini je bio omiljen slavnim lepoticama ovog leta, u njemu smo videli i Belu Hadid, sestre Kardašijan, Oliviju Kulpo, Hejli Biber...

Autor: S.Z.