AKTUELNO

Pokajale se!

Sve je veći broj poznatih žena koja traže spas kod estetskih hirurga nezadovoljne izgledom svojih usana. Ali, sada ne trče kako bi ih povećale silikonom i drugim veštačkim materijalima, već da ih se reše.

Foto: Pixabay.com

Među prvima koja je izvadila silikon iz usana je bila Bojana Rajić.

Svečano objavljujem da sam danas izvadila silikone iz usana, mislim da bi me manje bolelo da su mi bubreg na živo vadili - napisala je ona na Instagramu.

Foto: Promo

Tamara Đurić nije ljubitelj silikonskih usana.

Izvadila sam silikone iz usana. Kada bolje razmislim i nisam neki ljubitelj silikonskih usana, ali kako kažu mladost, ludost- rekla je Đurićka svojevremeno.

Podsetimo, Tamara Đurić je 2017. godine imala velikih komplikacija kada je na jednoj privatnoj klinici u Beogradu korigovala zadnjicu, pa je usled komplikacija posle operacije završila na VMA, gde su je dugo lečili od sepse.

Foto: Instagram.com/tamarastar89

Bivša učesnica "Zadruge" obavila je zahvat na jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a uz nju je sve vreme bio njen tadašnji suprug Dejan Dragojević. Dan nakon operacije Dalila se oglasila, sa koncima u usni koji su joj malo otežavali da priča, ali je bila zadovoljna što više nema ništa veštačko u usnama.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Aleksandra Nikolić prolazi kroz pakao zbog silikona u usnama.

Aleks je vadila usne hirurškim putem, pa je sa pratiocima podelila iskustva i devojkama skrenula pažnju. Ona trenutno prolazi kroz pakao zbog silikona u usnama. Starleta je objavila jezive fotografije koje su nastale pošto su joj doktori hirurškim putem izvadili biopolimer iz usta.

Drage devojke, vodite računa o tome gde i ko vam radi bilo kakve zahvate. Ja sam pre sat vremena završila operaciju i mogu vam reći da sam se zgrozila kada sam videla kako izgleda biopolimer - rekla je Aleks odmah nakon intervencije.

Foto: Printscreen YouTube

Autor: A. N.