AKTUELNO

Ne želim da menjam svoj život!

Ekipa Pink.rs srela je danas na sistematskom pregledu Mikija Đuričića, koji je otkrio šta možemo novo da očekujemo od njega u ovoj sezoni.

Šta možemo da očekujemo od tebe u novoj sezoni?

Možete da očekujete da budem još bolji nego u prošloj sezoni. Napokon sam izdržao ceo rijaliti do kraja bez iijednog incidenta i to obećavam i ove sezone. Očekujte zabavu, neko malo alternativnije mišljenje od ostalih učesnika i neke malo drugačije teme da ne bude sve samo cirkus.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Da li ćete u šestoj sezoni manje spavati?

Mislim da sam ja bio mnogo više aktivniji od većine ljudi koja nije spavala i koji su poštovali sva pravila i sedeli ako mumije za onim crnim stolom. Niti su govorili niti nešto. Ja sam bio jako aktivan i u komentarima, druženju sa ljudima, ipak sam ja čovek u godinama koji mora da spava i zbog pritiska. Mislim da to ne utiče an njihovo učešće. Ja bih voleo da oni svi prespavaju, ja nemam ništa protiv. Bolje je po njih da spavam što duže da ih ne bi komentarisao. Mislim da sam itekako bio aktivan jer da sam ja prespavao ceo rijaliti kao što kažu, ne bi me ponovo zvali.

Ulazi Gruja, zanima me šta mislite da će da se dešava ako uđe Mima?

Nek je živ i zdrav, sad je razveden, može kako 'oće. Zamisli da ja sad treba da razmišljam o Gruji i Mimi, je*em te živote... Što se mene tiče, i decu nek izrode, imaju moj blagoslov, nek im je sa srećom!

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Ako uđe neka starija atraktivna gospođa, da li može da se desi da privuče vašu pažnju i da Vam emocije odu na drugu stranu?

Ne može da desi. Ja možda jesam lud, ali nisam glup. Te stvari su isključene. Ne postoji mogućnost bilo ko da uđe i da mi se dopadne. Ja imam život privatni koji čuvam i gde mi je lepo i ne želim da ga menjam.

Jel ste se vi uselili, kako je to proteklo?

Jesmo, uselili smo se u kuću. Nije bilo useljenje. To su se Karić i Đedović zezali u emisiji i onda su svi krneuli da zovu. Ćerkica je rkenula u vrtić.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Detaljnije u videu.

Autor: N. Žugić, M.M.