AKTUELNO

Sukobi među javnim ličnostima uvek su tema broj jedan, a završavali su se tučama, suđenjima, a i mnogo gorim ishodima.

Najžešći sukob na domaćoj estradi jeste svakako svađa Severine i njene sestre o kojem domaća javnost ne prestaje da bruji. Ipak, Severina nije jedina javna ličnost koja nije u dobrim odnosima sa članovima porodice.

Predstavljamo vam neke od najpopularnijih sukoba na domaćoj estradi. Iako često dođe do sukoba među poznatim ličnostima, neke svađe se prepričavaju i dan danas. Od tuča, du sudova, pa čak i pomirenja.

Foto: Instagram.com/Privatna arhiva/EDITAARADINOVIC

Edita i njena rođena sestra Indira Aradinović Indi navodno su ponovo zaratile. Naime, Edita je blokirala Indi i na društvenim mrežama, i na mobilnom telefonu i više za nju neće da čuje!

Samo nekoliko dana nakon što je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića gde je izjavila da je sa sestrom u dobrim odnosima, te da nikad ne bi mogla da kaže drugačije, Edita je samu sebe demantovala.

Ja bih najviše na svetu volela da smo nas dve nerazdvojne i bliske, ali to prosto nije moguće jer smo potpuno različite, imamo potpuno suprotne poglede na svet i to je prosto tako, j*biga, ne može sve da bude idealno - rekla je Edita u emisiji, a onda je nakon nekoliko dana, kako prenosi Skandal, blokirala sestru.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Inače nije poznat tačan razlog nove svađe, ali se šuška da je kriva Indi koja je dvosmisleno komentarisala Editinu trudnoću i rekla da bi Edita trebalo da potvrdi da je u drugom stanju.

Ona je na to prokomentarisala da se Indi poigrava sa medijima, te da je sve to njena igra zbog koje ju je ponovo blokirala.

Ilda Šaulić i Sanela Šaulić jedna drugoj bile su najveća podrška u najtežim, ali i najlepšim trenucima, al nije oduvek bilo tako.

Naime, Ilda je svojevremeno otkrila da nije oduvek imala idiličan odnos +kao danas

Sanela i ja sada imamo fantastičan odnos, ali kada smo bile male, stalno smo se svađale, jer nije htela nigde da me vodi sa sobom. Zato sam ja prema bratu Mihajlu, koji je sedam godina mlađi od mene, bila potpuno drugačija nego što je sestra bila prema meni. Uvek sam bila tu za njega i ispunjavala mu želje - ispričala je svojevremeno pevačica.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Iako je poznata informacija da Kristina i Aleksandra Kovač ne govore godinama unazad, a takođe i da Kristina ne razgovara ni sa ostatkom porodice, gotovo niko ne zna odakle je sve počelo i zašto sestre nisu u dobrim odnosima, a jedan od razloga jeste potez Aleksandre koji je njenu sestru razbesneo . Naime, krajem 2014. godine, kantautorka je objavila pismo na društvenim mrežama koje se ticalo Aleksandre i njenog partera Romana Goršeka, zbog kojeg se ostatak porodice naljutio na nju, jer nisu želeli da tajne izlaze u javnost.

Sukob rijaliti braće datira još odavno, a tada su Dejan i David Dragojević žestoko zaratili zbog Dalile. Drama je nastala kada je pred svim učesnicima pušten video na kojem su Dalila i Dejan snimljeni kako ogovaraju Davida. Njihov odnos je bio iz meseca u mesec sve gori, a naposletku su totalno obustavili svaki vid komunikacije. Međutim, na kraju su jedno drugom pružili ruku pomirenja nakon Zadruge 5, kada je David pružio podršku Dejanu, nakon javne prevare od strane sada već bivše supruge Dalile.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.