AKTUELNO

Lepi Mića obelodanio je sinoć u emisiji da su Ana Jovanović i Dino Dizdarević imali seks u gepeku njegovog automobila, nasred parkinga, a tim povodom za Pink.rs oglasio se bivši fudbaler.

Mića je, podsetimo, otkrio da su Ana i Dino upražnjavali odnose tokom superfinalne noći "Zadruge", a aferu su, navodno, nastavili tokom letovanja u Crnoj Gori.

Foto: Pink.rs

Bila si sa Dinom Dizdarevićem na moru. Lažeš kao pas, provereno znam da je tako. On te je je*ao u gepeku od auta, to je reklo dvadeset zadrugara, svi to znaju. Neki od njih su tvoji prijatelji - tvrdio je Mića, dok se Ana pravdala i uporno ponavljala da su Mićine tvrdnje neistinite.

Mi smo pozvali Dina, koji je potvrdio Aninu priču, a otkrio je i šta su to radili u njegovom autu te noći.

Foto: Instagram.com/minavrbaski

Bili smo na superfinalu, meni se istrošio telefon. Otišli smo do auta na parking da napunim telefon u autu i to je to... Nije bilo seksa niti bilo čega. Takođe i u Budvi smo izašli par puta, samo smo imali dobar provod bez ikakvih intimnih odnosa - objasnio je Dino.

Podsetimo, sinoćnju emisiju "Narod pita" obeležio je žestoki sukob Ane Jovanović i Lepog Miće, koji je izneo niz optužbi i uvreda na njen račun. Pogledajte u nastavku:

Autor: D.T.

#Ana Jovanović

#Dino Dizdarević