AKTUELNO

Metež u studiju!

Počela je emisija "Narod pita", koju vodi Darko Tanasijević. Njegovi večerašnji gosti su Ana Jovanović i Mateja Matijević. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro veče, Lepi Mića kraj telefona.
Sad ću da se prevrnem - rekla je Ana.
Ne znam čemu sve ovo. Ana se zaljubila u Cara? Zaljubila se ona u moj ku*ac, ne u Cara. Ti si rekla da si se zaljubila u ono kakav je on bio prema tebi, a ne prema drugim devojkama. Je*ao te je, pa te je šutnuo. Kada si ga pijana ganjala da te je*e, bio sam tu da te zaustavim, nisi htela, on je to uradio, nije ti se obratio dok te opet nije je*ao. Ko te je od toga odvraćao - upitao je Mića.
Tara i ti - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

On te je je*ao u toaletu, ispi*ao se na tebe, nije te ispoštovao, tretirao te je kao zadnjeg ološa. Ja ću da pričam ono što želim - rekao je Mića.
Ne želim ovo da slušam - kazala je Ana.
Ja mogu da kažem da su vodili ljubav, ali su se samo je*ali. Nisu bili u vezi. Bila je sa Dinom Dizdarevićem, viđali su se i na moru - kazao je Mića.
Ne, to nije istina. Mi smo isključivo prijatelji - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Lažeš kao pas, provereno znam da je tako. On te je je*ao u gepeku od auta, to je reklo dvadeset yadrugara, svi to znaju. Neki od njih su tvoji prijatelji. Želiš da kažeš da nije tako - upitao je Mića.
Nije tako, nismo se nikad ni poljudii, kamoli imali nešto više - kazala je Mića.
Tako si isto rekla i za Nikolu, bivšeg dečka, da niste zajedno bili na Zlativoru, pa si sada priznala - kazao je Mića.
Nisam priznala jer sam štitila neke ljude, ali sam sada rekla kako je bilo. To što si sada rekao, daleko je od istine - kazala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam ljudima koji su je pljuvali da je ona moj prijatelj, branio sam je. Moju prruku, koja je bila ironična je shvatila kao ozbiljnu. Ne znam da li je gore da snimiš po*no film, ili da se je*eš u Zadruzi? Ona je rekla da je Filip njega greška, pa se nakon toga opet iz*ebala sa njim. Kaže da se zaljubila u ono što joj je on nudio, a nudio joj je samo ku*ac, to je to. On je Bio sa Dalilom, a ne sa tobom. Koliko ste bili u vezi - upitao je Mića.
Nismo bili u vezi, mi smo bili drugari, kako se to može nazvati. Očigledno da sam se zaljubila u nekog za koga sam rekla da je moja životna greška - kazala je Ana.
Očigledno je da nisi normalna. Ana, ti si jedan lažov, stalno lažeš. Pokušao sam da ti budem drug, ali to nije uspelo. Ana je mene sve slagala - kazao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve sam ti priznala, šta sam slagala. Moje poverenje si sada izigrao - rekla je Ana.
Zato što si ološ. Rekao sam ti da ne dozvoliš da te opet slikaju sa Nikolom, a to si sebi dopustila. Ne bih više da gubim vreme pričajući o Ani, treba da budeš sa nekim u koga si zaljubljena, Filip je sada slobodan - kazao je Mića.
Nisam rekla da sam zaljubljena u njega, kada sam izašla, ugasile su se moje emocije prema njemu - kazala je Ana.
Mateja, reci sada šta misliš o svojim bivšim devojkama iz rijalitija. Treba da kažeš šta misliš o tome. Što se tiče priče za Anđelu, ne verujem u to, mislim da nisu bili intimni, ali sam rekao njoj u lice gde mislim da greši, sasvim otvoreno. Mateja treba da otvori dušu i prokomentariše sve što ima, prokomentariše svoje veze. Bolje da stoje u studiju prazne stolice, nego prazne duše i glave - kazao je Mića.
Mićo, ne znam zašto mene sada kriviš, mi smo dobri. Ne znam šta treba da kažem. Kada neki momci ćute o nekim stvarima, njih hvališ, a mene kriviš - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

To znači da sam ja u pravu - kazala je Ana.
Ne, nisi. Mića ne misli na to. Evo, Mićo, Anđela me je smarala, nismo jedno za drugo - kazao je Mateja.
Da li si slagao nešto u vezi sa Anđelom - upitao je Mića.
Sakrio sam mnogo. Nikada nisam slagao, ali da li ću šta reći, to je na meni. Mrsko mi je da pričam o tome, ta tema će se zaboraviti - kazao je Mateja.
Sada bih se obukao i došao, ne mogu ovo da slušam. Ana, što se tiče tebe, u laži su kratke noge. Priznaćeš da si bila sa Dinom - kazao je Mića.
Dok smo bili u rijalitiju, Mića je napadao Dina da je zaljubljen u Mateju, sad mene napada - kazala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.