AKTUELNO

Pevačica Severina Vučković uhapšena je danas u Zagrebu. Hapšenje je usledilo, nakon što je zagrebačka policija od splitskih kolega dobili zahtev za privođenje pevačice nakon sukoba koji se navodno prethodno dogodio u kući majke poznate pevačice.

Hrvatski medje prenose da je Severinu prijavila rođena sestra Marijana da se posle ponoći navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Njih dve su se navodno žestoko tukle i to po celom stanu.

Komšije čule galamu

Hrvatski mediji probali su da kontaktiraju Severininu majku.

- Javila nam se ženska osoba rekavši da vlasnica odmara, ali i da o tome što smo ju upitali ne zna ništa. Jedna od komšinica u zgradi rekla je tek kratko da je čula galamu i žensko cičanje, ali da to nije odmah povezala sa incidentom na stepeništu, a kamoli sa omiljenom Seve - navodi Jutarnji.

Foto: Pink.rs

Komšiije imaju samo reči hvale za pevačicu.

- Seve je uvek atrakcija kad dođe svojoj mami, ali iskreno nisam videla da je bila ovde u ponedeljak. Nisam se ni naknadno raspitivala gde je tačno bila ta dreka - rekla je stanarka zgrade.

U slučaju da navedena prijava rezultira optužnicom nadležnom tužilaštvu, kao glavni svedok biće pozvana njihova majka koja, pak, može iskoristiti mogućnost da ne svedoči.

Ovaj fizički sukob nije prvi sukob između Severine i njene sestre Marijane, ali je prvi zbog kojeg je pevačicu sestra prijavila policiji da joj je nanela povrede i zatražila medicinsku pomoć.

Foto: Instagram.com/severina

Mediji odavno pišu o narušenim odnosima dve sestre. Prema Marijaninim rečima, otkad je njihova majka u Splitu kod Severine, retko može da je posećuje, a svaki telefonski poziv protiče uz pretnje koje joj navodno upućuje pevačica.Osim za narušen odnos s majkom, Marijana sestru krivi da je odgovorna i za njen narušen odnos s ćerkom Mijom Popović, koja je tokom studija živela sa Severinom, a sad živi u njenom komšiluku.Advokat pevačice Male Matić je za Jutarnji potvrdio hapšenje i dodao da je Severina u međuvremenu puštena i da će postupak ići redovnim putem.

- Nema potrebe za svom tom predstavom koja za sobom povlači i druge stvari poput pretresa doma kao da je najveći kriminalac u pitanju - rekao je advokat.

Autor: M. K.