AKTUELNO

Zagrebačka policija uhapsila je pevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu.

Hapšenje je usledilo, kako saznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Povod svemu i raspisivanju potrage je, kako se saznaje, neprimerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom.Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu. Međutim, postoji i druga verzija priče po kojoj je Severinu sestra lažno prijavila za batine!

Foto: TV Pink Printscreen

Druga verzija priče

Izvor blizak pevačici, pak, tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje telesnih povreda. U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, tvrdi izvor Jutarnjeg, napala pevačicu i nanela joj povrede. Severina je otišla, a Marijana je počela da lupa na vrata stanarima i zapomaže i baca se po stepeništu kako bi se samopovredila.

Foto: Pink.rs

Upućeni u problematiku kažu i da je Severinina sestra Marijana za koju niko ne zna gde je provela proteklih 7 godina, prijavila Severinu Centru za socijalnu pomoć pre otprilike pola godine da zlostavlja mamu i onemogućava joj kontakte s njom. Istovremeno, prijavila je i svoju kći, Severininu nećaku Miu, da je zlostavlja telefonom. CSS je postupao po prijavi i utvrdio da je Marijana Popović, čije boravište nije uspela da utvrdi ni policija, lažno prijavila CSS-u svoju kći i sestru.

Autor: M.K.