AKTUELNO

Spremite se!

Milionski auditorijum i večeras na kanalu televizije Pink očekuje uzbudljivo izdanje emisije ''Narod pita'', a voditeljka Ivana Šopić zasigurno će ugostiti fantastičan trojac, i to Anđelu Đuričić, Milicu Veselinović i Lepog Miću.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Anđela, koja je nedavno gostovala u emisiju, imaće ponovo priliku da večeras odgovori na sva ona pitanja koja nisu stigla da budu pitana, a ne sumnjamo da će mlada Crnogorka i ovog puta biti bez dlake na jeziku.

Foto: Pink.rs/A.Stanojević

Đuričićeva neće biti jedina dama u studiju, te će se na vrućoj stolici, direktno iz vrele Budve, naći i Milica Veselinović, koja je svojim učešćem u "Zadruzi", a i u svojim gostovanjima u "Narod pita" dokazala da se kod nje tačno zna - što na um, to na drum, a tako će biti i ovog puta.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Stari laf, Lepi Mića, praviće društvo dvema devojkama, te će tako dodatno "začiniti čorbu", po svom već proverenom receptu.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Večeras u 22h budite uz kanal TV Pink i emisiju ''Narod pita'', a ne propustite priliku da okrenete broj 0677/300-300 i pitate Anđelu, Milicu i Miću sve što vas zanima!

Autor: P.R.