AKTUELNO

Otkrio da li mu se Karić poveravao!

Stefan Krstović Krle večeras gostuje u emisji "Narod pita". On je za portal Pink.rs otkrio da se nalazi na sudu sa Marijanom Zonjić, zapretio da će objaviti raznorazne dokaze koje poseduje, te se dotakao pomirenja Maje i Cara.

Imaš li tremu od osude naroda i tviteraša?

Nemam uopšte tremu.

Prva udarna tema što se tebe tiče je da si na sudu sa Marijaninom porodicom, dokle je to došlo?

Marijana je rekla da ja kao nemam ništa od toga što sam pričao i da lažem , zbog toga me je tužila, jer da ja nešto imam ona mene ne bi tužila. Videćemo kako će proći suđenje, ako prođe kako treba izaćiće sve na videlo.

Foto: Jelena Simonović

Da li postoji ikakva šansa da vas dvoje to razrešite van suda?

Sreli smo se mi par puta u Budvi i po splavovima. Uopšte nisam prilazio i pokušavao niti želim, jednostavno nek ide svojim tokom samo od sebe pa ako se reši, reši, ako ne, ne. Naćiću ja sam način ne moram ništa ja nju da pitam.

Ostao si u dobrim odnosima sa Stefanom Karićem nakon rijalitija. Kako komentarišeš njegov raskid sa Jovanom, da li ti se poveravao?

Ja u neke njegove privatne stavri ne želim da ulazim i da zapitkujem. Oni najbolje zanju šta će i kako će. AKo su oni tako odlučili šta ćemo, ja ne ulazim u to njihovo.

Foto: Pink.rs

Pomirenje Cara i Maje, uhvaćeni su i pomirili su se posle Dalile i svega. Kako to komentarišeš?

Bilo bi šok da sad opet uđu u rijaliti, on se vrati Dalili i to bi bila pobeda. Da uđu Dalila, Maja i Car on bi opet bio sa Dalilom ili bi mu Maja vadila oči kao što mu je vadila.

Miki Đuričić je prvi koji je potpisao ugovor za Zadrugu 6. Šta misliš da Miki može da pokaže što do sada nije pokazao?

Pa da manje spava. Može on dosta toga, ali on jednostavno voli kad se nešto dešava da se povuče jer ga ljudi brzo iznerviraju i da ne bi sebi pravio problem. Mislimd a ga je Zadruga 5 dosta promenila, a najviše to što se oženio i dobio dete.

Foto: Pink.rs/S.Zindović

Detaljnije u videu.

Autor: N. Žugić, M.M.