AKTUELNO

Romantično!

Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića, zaprosio je devojku Sašku Veselinov sa kojom je godinu dana u vezi.

Foto: Instagram.com/saskaveselinov

Đorđe je izveo devojku Sašku u šetnju, a dok su uživali u pogledu na Kalemegdanu, nije ni slutila šta joj se sprema. On je organizovao ljude koji će snimiti i ovekovečiti ovaj trenutak, a onda je sa leđa zagrlio Sašku. I dok je ona uživala u pogledu na Novi Beograd, Đorđe je kleknuo pred nju i izvadio prsten.

Oduševljena i zbunjena Saška je rekla "da" i pala budućem suprugu u zagrljaj.

Foto: Instagram.com/saskaveselinov

Podsetimo, Saška je nedavno otvoreno pričala o životu, upoznavanju s Đorđem, te priznala da su uzeli novi stan i iz njenog se preselili u novi.

To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: "Ne mogu više da prenosim te stvari", pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako - priča Saška, pa dodaje:
Onda je samo rekao: "Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću." I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj - priznala je Saška.

Foto: Instagram printscreen

Autor: P.R.