AKTUELNO

Ocrnila bivšeg za sve pare!

Maja Marinković kaže da se vratila bivšem dečku Filipu Caru posle raskida s Pecom Raspopovićem jer je loš u krevetu zbog toga što mu sprava ne radi baš najbolje. Crnka i bivši zadrugar Filip Car završili su u hotelu nakon emisije "Narod pita", posle čega su i na društvenim mrežama pokazali kako se provode u krevetu, te su objavili selfi, po svemu sudeći, posle vrele akcije.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević, N. Žugić

Maja je ispričala da joj s Pecom nije išlo baš najbolje, da je bio previše ljubomoran zbog toga što često izlazi i provokativno se oblači, pa više nije mogla da izdrži svađe i pritisak.

- Uvek kažem bliskim ljudima, bolje zdrav raskid nego loša veza. Sve se vrti oko mene, ali nije zlato sve što sija. Nisam zlatna i bezgrešna, ali sam iskrena. Razlika u godinama između mene i Pece bila je skoro dupla. Taj odnos sam htela da raskinem i to se desilo jer su nam se razilazili putevi i interesovanja. On je loš u krevetu, da ne kažem da mu sprava ne radi baš najbolje. Malo je sve to zakržljalo, pa sam se vratila Caru da me razdrma. Mi smo se čuli, dogovorili smo da se vidimo i bilo nam je super. Ipak smo mi imali šta smo imali u rijalitiju. Dugo se nismo videli i našli smo se. Ništa to nije strašno - rekla je Maja kroz smeh.

Foto: Pink.rs, Instagram Pritnscreen

Marinkovićka je priznala da se Peca super ophodio prema njoj, ali da nije mogla da trpi da je u svemu ograničava.

- Meni je lepo bilo što mi je Peca pružao pažnju, bili smo na letovanju, ali te materijalne stvari kod mene ne piju vodu. Mi smo bili na prosečnom letovanju, ja nisam mogla da podnesem ljubomorisanje za svaku sitnicu. Prvo mu je smetalo što se previše provokativno oblačim, onda što mi od drugih muškaraca stižu stalno poruke, a onda i to što stalno izlazim do kasno. Kad ću da se provodim u gradu ako ne sada? Mlada sam, lepa sam, volim da izlazim i mislim da u tome nema ništa loše - rekla je Maja.

Autor: M.K.