AKTUELNO

Trenutak nepažnje!

Bivši učesnik "Zadruge", Kristijan Golubović, povredio je prst na levoj ruci i požalio se svojim fanovima.

Naime, Kristijanu se dogodila nezgoda dok je bio u kuhinji. On je inače poznat kao neko ko voli da kuva, a sada, dok je izvodio svoje kulinarske majstorije, on je slučajno kuhinjskim nožem rasekao mali prst leve šake.

Foto: Instagram.com/kristijan.krile_official

Golubović je u objavi na svom Instagram profilu napisao:

- Kada vam se polomi prst, sami sanirate i napravite longetu od plastike, pa uz jedan aspirin za bolove na spavanje... Sutra je prst, skoro pa kao nov?! - napisao je on.

On je ovom objavom izazvao lavinu raznih komentara kod pratioca i pozitivne i negativne:

"Brate Kristijane, želimo ti brz oporavak, veliki pozdrav iz Kumanova", "Pored onolikih ožiljaka na stomaku ti slikaš rasečeni prst", "Čemu to Kristijane?", "Sad ne možeš boksovati", bili su neki od brojnih komentara.

Foto: Instagram.com/kristijan.krile_official

Kristijan već godinama unazad privlači veliku pažnju javnosti i medija, šta god da uradi i šta god da mu se desi. Njegov život je buran i pun turbulentnih i nesvakidašnjih događaja. Poznati su njegovi događaji iz kriminalne prošlosti, kao i to da na svom stomaku ima puno ožiljaka.

Podsetimo Kristijan Golubović je u vezi sa pevačicom Kristinom Spalević nešto duže od godinu dana. Njih dvoje su svoju vezu započeli u "Zadruzi 4". Golupčići očekuju dete, a Kristina je u petom mesecu trudnoće.

Foto: pink.rs, Instagram Printscreen

Autor: P.R.