AKTUELNO

Od 23h uživo na TV Pink!

Sinoć je voditeljka Ivana Šopić ugostila u emisiji "Narod pita" Sandru Rešić i Anu Spasojević. Njih dve su progovorile o odnosu sa Dejanom Dragojevićem u toku i nakon učešća u "Zadruzi 5". Večeras, gledaoci će imati prilike da postavljaju pitanja još nekom od bivših zadrugara, a u voditeljskoj stolici ove večeri biće Darko Tanasijević.

Foto: Instagram.com

U studio TV Pink na Dedinju, pristiže Nenad Aleksić Ša. Reper je spreman da progovori o svojoj novoj devojci, o tome da li je u kontaktu sa svojom bivšom devojkom Tarom Simov kao i o mnogim drugim aktuelnim temama.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Sa njim, u vrućoj stolici naćiće se i "Pinkova zvezda" i bivši zadrugar, Nikola Grujić Gruja. Gruja je takođe spreman da progovorio o odnosu sa Milanom Mimom Šarac, sa svojom bivšom vanbračnom suprugom Ljiljom, karijeri, ali i o odnosu sa reperom u toku trajanja rijaltija.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Večeras od 22h pratite prvu epizodu rijalitija "Adaktari", a odmah nakon toga budite uz emisiju "Narod pita" i ne propustite priliku da okrenete broj 0677/300-300 i pitate Gruju i Ša sve što vas zanima!

Autor: N.Ž.

#Zadruga