AKTUELNO

Haos uživo u programu!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić je ugostila u večerašnjoj emisiji Anu Spasojević i Sandru Rešić.

Voditeljka je poželela dobro veče narednom gledaocu.

Iz Vrbasa zovem. Sandra, da li je ovde bila ljubav ili prijateljstvo? Mislim da se previše preforsiralo. Ti ne znaš zbog čega je on prekinuo prijateljstvo sa tobom. Ako je stupio u vezu sa Aleksandrom, nije mogao da provodi vreme sa tobom kao ranije - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi jasno šta pričate, moram da vas prekinem. Nije mene niko vukao, niti sam ja rekla da me je Dejan vukao. Niko nije trčao za Dejnom. Ja se na Dejana nisam naljutila jer je našao devojku, lično sam se ja povukla kada je našao devojku. Ono što je mene povredilo, jeste kada je ustao i posle pet meseci rekao da sam ja lažov i folirant - rekla je Sandra.
Onda kada si tražila da razgovaraš sa njim, tvoje izlaganja je tako delovalo, okrneuo je maltene leđa prema Aleksandri. Kada si pričala novinarima, delovalo je kao da ste bili u velikoj ljubavi - rekla je gledateljka.
Šta je to od mene Alekandra pretrpela

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekla Đedoviću da ga gubiš, da te skroz ne gleda. Pa to ne govori prijatelj, nego zaljubljena devojka. Dejan nije hteo da te povredi, samo je rekao da mu ne odgovara i bio je u pravu - rekla je gledateljka.
Vi mene niste uvredili ničim, samo mi je dosta da slušam. Što se tiče Aleksandre, kratko ću. Aleksandra nikolić je bila neko sa kim sam ja bila dobra u četvorci, grdila sam je samo kada se ponašala loše po sebe i svoj moral. Ona je ohladila odnose sa mnom kad je ušla u odnos sa Dejanom. Aleksandra i ja se pratimo na Instagramu. Što se tiče Dejana i ostalog, kratko ću i to reći, trebalo je da ustanem i da kažem da sa zaljubljena, jer bih tako verovatno rešila sve probleme - rekla je Sandra.
Je l' se sećaš one svađe Dejana i Aleksandre kad je bio Matorin rođendan? Kad je Aleksandra se vratila u sobu, bila si u sobi, to je bila velika svađač. Rekla si joj: "Nemoj dozvoliti, pusti neka ide, vidiš da on gleda Dalilu" - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Laž! Nikada nisam rekla da Dejan gleda u Dalilu, jer ja to nisam videla...Vi mešate situacije, gospođo. Ja kada sam rekla Aleksandri: "Ti znaš u šta se upuštaš" je bilo kada je ona pravila pakao od ljubomorisanja zbog Dalile - rekla je Sandra.
Da li bi ona izabrala prijatelja i ostavila momka - pitala je gledateljka.
To je bilo par dana od početka veza. Verovatno bih bila tužna, ali bih izabrala druga sa kojim sam kukala, plakala i sve proživela - odgovorila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada si odgledala ovaj ljubavni klip, bila si sva srećna - rekla je gledateljka.
Ja bila srećna? Ma htela sam da pobegnem odavde, ja sam to videla hiljadu puta...Meni niko nije platio more, a ni kupio dron - ubacila se Sandra.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.