AKTUELNO

Početak nove, šeste sezone "Zadruge" zakazan je za 9. septembar u 21h na TV Pink, a jedan od učesnika je i Ivan Nešković.

Kako smo već otkrili, Anita Stanojlović, lepotica koja sve svojom pojavom obara sa nogu, biće nova zadrugarka koja će se 9. septembra useliti na velelepno imanje u Šimanovicima, a pored nje u Beloj kući, naći će se i Ivan Nešković.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nešković dolazi iz Valjeva, ima 27 godina, a na samom startu u intervjuu za naš portal, otkrio je da je veliki zavisnik od adrenalina, te se u prošlosti bavio adrenalinskim poslovima.

Zovem se Ivan, dolazim iz Valjeva i imama 27 godina. Trenutno ne radim ništa. Zavisnik sam od adrenalina, tako da sam uvek birao poslove koji su vezani za taj adrenalin. Radio sam u poslednjih pet godina na dalekovodima, dakle visinski radovi. Mada to me više ne zadovoljava toliko, tako da sam se malo prizemio - istakao je Ivan na samom početku.

Na pitanje koji je sledeći korak kako bi zadovoljio "viši stepen" zavisnosti od adrenalina, kao i da li mu je "Zadruga 6" još jedan adrenalinski izazov, Ivan je imao da kaže:

Foto: Pink.rs /N.Žugić

To ćemo videti. Mislim da mi je dosta toga, pokušao sam još neke poslove. Ima i toga, mogu da očekujem adrenalin - rekao je on.

Ivan je otkrio u nastavku da je razveden i da ima petogodišnjeg sina, pa je na tu temu govorio malo opširnije.

To je bilo, malo ta neka, više neka klinačka ljubav. Kratko je i trajalo. To je bio brak i nažalost sam se razveo od bivše supruge i imamo sina od pet godina - otkrio je budužći zadrugar.

Kada je reč o tome da li će se u Belu kuću useliti kao "slobodan" ili "zauzet", imao je da kaže:

Foto: Pink.rs /N.Žugić

Nisam slobodan, zauzet sam, imam devojku. Zna da ulazim. Ona zna kakav sam po tom pitanju, kad sam sa nekim, ja sam sa nekim. Zna da neće biti nikakve prevare unutra. Ne mogu da garantujem da se nešto neće desiti, ali za sada mislim da neće - dodao je Ivan.

Za sam kraj, osvrnuli smo se na to da li je temperamentan i kako reaguje kada dođe do određene rasprave ili svađe. Istakao je da je temperamentna osoba, ali da će pokušati da iskontroliše svoj temperament.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ja sam tip koji brzo pukne, koji brzo plane, ali napolju ja to drugačije rešavam. Mislio sam da mogu uvek da iskontrolišem kad sam napolju, ali kad sam bio u tom nekom rijalitiju, kad sam u zatvorenom prostoru, tad sam video da nisam baš mogao da iskontrolišem te neke stvari. Ne volim kad me neko nabeđuje, mrzim laži, ne volim da se priča nešto što nije, nepravda. Ja sam neko ko će u oči da ti kaže šta misli, ne volim to "iza leđa", uvek se prema ljudima ophodim kao prema čoveku - zaključio je Nešković za Pink.rs

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić