AKTUELNO

Tvrdi da ne može bez Đeksona.

U delu gde spavaju potrčci pred zoru je bilo vaš vrelo, a za Anđelu Vešticu i bolno, kako je sama priznala svom dečku Nemanji Đeriću Đeksonu, sa kojim je sinoć imala akciju ispod pokrivača.

Foto: RTV Pink

Dok su oni vodili ljubav, Đeksonova bivša devojka iz rijaliti programa "Zadruga", sa kojom je takođe imao seks, ali i drugarica Anđele Veštice - Mina Vrbaški, prvo je sređivala kuću, a zatim otišla u radionicu da slika.

Foto: RTV Pink

Sudeći po slici, koja je bila jako mračna, može se reći da činjenicu da nije više sa reperom, Mina nije tako lako prihvatila,  što je nešto kasnije priznala Luni i Slobi u spavaćoj sobi.

Ne mogu više, muka mi! Sje*ana sam! Nemam pojma, sad moram da se odvojim od njega. Meni je gotivan, ja ga mnogo volim, mnogo mi je drag! Ja ne mogu, sedi na jednom kraju, ja na drugom, ja njega ne mogu da ne gledam! I kada je ljut, i kada se posvađamo, ja se i dalje smejem! Ima nešto je*eno što mi prija i što me ubija! - iskrena je bila Mina.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, pre nekoliko nedelja Mina nije mogla da se kontroliše kada je čula da se reper vrzma oko Anđele Veštice. Nakon toga Mina je imala tajni zadatak, za vreme kog su emocije nje i Đeksona bile stavljene na test, koji je ona pala. O čemu su još pričali na ovu temu, pogledajte do kraja u video prilogu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Ranije u toku večeri, u dvorištu, Đekson je o Mini pričao sa nekoliko zadrugara. Šta on misli, da li je njena ljubav prema njemu bila iskrena, kao i koji je trenutak kada je njihova veza krenula da puca, pogledajte u ovom video sadržaju.

POGLEDAJTE: NA NJEGOVE OČI, IDEŠ KOD DRUGOG U KREVET! Bora i Žiža kritikovali OVU zadrugarku, jer VARA MOMKA! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Anđela Veštica

#Luna Đogani

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'