AKTUELNO

Ne propustite!

Ljubitelji najgledanijeg rijaliti formata na Balkanu, sa nestrpljenjem očekuje novo izdanje emisije ''Narod pita'', a večerašnji gosti Darka Tanasijevića, biće prava poslastica za milionski auditorujum.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

U studio dolazi potencijalni ili tačnije navodni par Mensur Ajdarpašić i Anđela Đuričić i to će biti prvo suočavanje nakon što su uhvaćeni u ne tako 'spontanom' susretu kao što su sami objasnisli.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Podsećanja radi, Mensur i Anđela su uhvaćeni zajedno u kafiću u svojoj rodnoj Crnoj Gori gde uživaju i ne skidaju osmeh sa lica, što je Ajdarpašić u početku demantovao, a Đuričićeva objasnila kao slučajni susret i ručak sa porodicom, od koje se jasno videlo na njihovim storijima, nije bilo ni traga ni glasa.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević, A. Stanojević

Večeres će nesumnjivo, u uživo programu, morati da detaljno otkriju istinu tog susreta ali i svog odnosa koju publiča željno iščekuje već neko vreme. Bivši zhadrugari će biti na meti gledalaca i publike, a kako će se snaći u vrućim stolicama, ostaje nam da ispratimo.

Večeras budite uz kanal TV Pink i emisiju ''Narod pita'', a ne propustite priliku da okrenete broj 0677/300-300 i pitate Anđelu Đuričić i Mensura Ajdarpašića sve što vas zanima!

Autor: J. M. Đ.