AKTUELNO

Popuilarna pevačica izgubila je bebu po drugi put.

Slađa Alegro nedavno je izgubila bebu po drugi put i iz tih razloga nije napuštala svoj dom čak sedam dana.

- Slađa je bila presrećna kada je saznala da je u drugom stanju. Kako je i prošle godine u ovo vreme izgubila bebu, ona je zaista vodila računa da ovog puta sve bude kako treba. O svom drugom stanju nije želela da priča u javnosti, samo je potvrdila informaciju i rekla da će otkazati sve nastupe, jer je želela da se posveti sebi. Ipak, nekoliko dana kasnije saznala je da je izgubila bebu. Ova vest ju je baš slomila, nekoliko dana je ležala kod kuće, a uz nju je sve vreme suprug Zoran, porodica i najbliži prijatelji - rekao je tada izvor blizak pevačici za ''Alo'' i dodao:

- Ona je zaista jaka i veruje da će brzo sve ovo preboleti i okrenuti se drugim stvarima. Mnogo joj znači podrška svih ljudi, ali sada želi da se malo odmori od svega, te ne zna kada će se vratiti svakodnevnim obavezama - kaže dobro obavešten izvor.

Slađa se danas prvi put oglasila na društvenim mrežama i poručila svojim fanovima da uživaju u svakom danu bez obzira da li je lepo vreme ili ne.

- Divno je izaći iz kuće posle sedam dana!Uživajte u svakom danu bilo da je kiša, sunce ili sneg, najvažnije je šta je kod vas unutra - napisala je Slađa.

Njeni fanovi pružili su joj podršku putem komentara i rekli da je mnogo vole.

Autor: B. Radonić

#Slađa Vujičić

'