AKTUELNO

Žestoko na početku!

Emisija "Narod pita" je u toku, a gosti Darka Tanasijevića su Lepi Mića, Sanja Grujić i Ana Jovanović. Na samom početku naštao je opsti karambol u studiju.

Ovde Maja iz beograda. Ove dame nemam nešto posebno šta da pitam, za Sanju sam prošli put pričala, a za Anu bih prokomentarisala Celu sezonu se kačila na pojedine momke kako bi naprtavila priču zarad dužeg opstanka, a pitanje imam za Miću. Ti si kralj, zanima me kako komentarišeš Viktorijino gostovanje i njenu priču sa Osmakčićima? - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je iko upodržavao Viki bio sam ja od prvog do zadnjeg dana. Razumeo sam njen život i greške, međutim ona je izgubljena u vremenu i prostoru. Izgubila je sve konce u životu. Neko ko je nju najstrašnije obrukao i ponizio ona i dalje trči za njim i pravi drame. Na kraju je vaskrsnuo gospodin Franja, ja ne mogu da verujem da li to ljudi rade zbog kadra jer ako su to stvarna osećanja njih treba smestiti u ludnicu - rekao je Mića.
Ja sam sinoć video da su se tokom reklama baš svađali - rekao je Darko.
Da li može da se zaboravi da je čovek pre dva meseca pobegao od trudne žene. On je uz pomoć oca Franaj koji je umro pobegao iz Zadruge kako bi se spasio zločeste i trudne Viktorije, a opet ista ta najstrašnije ponižena Viktorija radi ovo. O čemu se ovde radi? Voelo bih da im je rodila dete više nego milijardu. Njima ne smeta Viktorija nego dete Viktorije Mitrović, to je suština problema - objasnio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen, Pixabay.com, Pink.rs/ N.Žugić, N.Vasiljević, P.Radosavljević

Da li si čuo način na koji ona govori i brani Franja? - pitao je Darko.
Upravo kažem, svo troje zanju da je problem samo dete jer niko ne želi da bude tata njenog deteta, to je suština cele priče. Za dete je uvek vreme i svako je dobro došlo koje se rađa iz ljubavi. Toliko su bedni i zli, toliko nemaju obraza - rekao je Mića.
Jel si čuo da je Viktorija prevarila Marka i slikala se Marku pa je on u roku od sat vremena zvao Marijanu - rekao je Darko.
Marijana ko kurir Joca trči - rekao je Mića.
Mićo prokomentariši prijateljstvo Marijane i Dalile - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Imamo prijateljstav koja su u balansu, postoji balans i dizbalans, polarno i bipolarno. Sve se vrti oko Dalile, a uz to je Marijanina slika. Ja sam nju danas najstrašnije izvređao. Zvala em je da pita jel sam ljut. Osmakčić koji se sa njom sprdao i tri puta je stavljao na idi tamo idi vamo, ona je majka Tereza koja će da sačuva stvari u apartmanu. Marko nek s epiša po njima, one njega bitaju a ne on njih. One ga ganjaju. Prijateljstvo njih dve, suviiše se napadno reklamiraju što značid a ije tako. Ja nikad nisam objavio sliku mene i Nebojše. Dalila odgovara Marijana jer ima oslonac, a Marijana je navikla Stanija i to. Dalila je u nekim stvarima itekako u pravu, u nekim stvarima ima mu*a - objasnio je Mića.
Ja ovo pitanje nisam doživela kao Mića. Osvrnuću se na nešto drugo. Moje i Anino prijateljstvo se osporava zbog obostranog odonsa sa Filpom Carom. Kako je moguće da su one tako dobre drugarice, a nemoguće je da smo nas dve - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije Filipova pamet, lepota i patent izmišljotina vaša veza već je njegov ku*ac vaša veza. Vi se takmičite koga je on više ponizio - rekao je Mića.
On je onda ratni profiter - odgovorila je Sanja.

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.