AKTUELNO

Nije mogla da prećuti!

Pop pevačica Ana Nikolić našla se danas na udaru dela javnosti i korisnika društvenih mreža zbog svoje sinoćnje izjave o pripadnicima LGBT populacije, koji čine veliki deo njene publike.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Pevačica je uoči svog nastupa u prestonici upitana da prokomentariše predstojeći Europrajd i žestoku osudu od strane sveštenih lica, sa čijim je stavom pevačica saglasna. Ani najviše zameraju to što su je, kako kažu, baš ti pripadnici LGBT populacije pozicionirali u sam estradni vrh, a takođe im je neshvatljivo da ovakve stavove javno propagira, budući da joj je najveći deo publike gej, kao i da su homoseksualne pripadnosti njeni mnogobrojni, najbliži prijatelji, kao i poslovni saradnici. Tim povodom se oiglasila i Seka Aleksić, koja je Anu isprozivala na Tviteru. Iako je nije imenovala, jasno je da je mislila baš na nju.

Foto: Pink.rs

Ana se sada oglasila na Instagramu povodom napada, a jasno je da je ovim indirektno potkačila i Aleksićevu.

- Za ove ''mause'' koji pokušavaju da okrenu poentu moje priče na temu ''gay-parade''... Izvinite, nisam vas pratila... Svi znaju da podržavam gej populaciju... I uvek sam... Ne podržavam ''paradiranje'' kao stil života... Da li se radi o seksualnom, verskom ili kom god opredeljenju. Kao šti ne podržavam ni paradiranje statusnim simbolima... Hvala - napisala je Ana na Instagramu, a komentari su podeljeni - dok je neki podržavaju, drugi je oštro osuđuju.

Autor: M.K.