AKTUELNO

Iako u redovima svojih fanova ima mnoštvo pripadnika LGBT populacije, pop pevačica Ana Nikolić im je novom izjavom, smatraju mnogi, okrenula leđa.

Pevačica je uoči nastupa u jednom prestoničkom klubu nakratko stala pred novinare, koji su je odmah iznervirali pitanjem o ćerki Tari - iako nije do kraja saslušala šta to žele da je pitaju, Nikolićeva je počela da urla pred svima.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Šta me pitaš o Tari, došla sam da radim! Retko pevam, ali dobro - povisila je ton pevačica, a potom se nasmejala, nakon čega su usledile ozbiljnije teme.

Naime, novinarka je upitala Anu za stav o Europrajdu i kako komentariše to što su sveštena lica najstrašnije osudila pripadnike LGBT populacije, a pevačica je priznala da je osuda upućena "zato što to tako treba".

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Pa i treba, verovatno i treba! Ne osuditi, ali znate kako... Sve što je transparentno, ja isto mislim da stvara... Oni nose one oznake. Hrišćani, pravoslavci, ne idu sa mantijama tako po bazenima obučeni, tako da sve to transparentno, nema potrebe za tim - zaključila je Ana, a da li će i u kojoj meri ovaj njen stav razočarati hordu njenih (dosadašnjih) fanova, koji su je davnih dana proglasili gej ikonom i vinuli je u sam estradni vrh, ostaje da vidimo.

Autor: pink.rs, S.Z.

#Ana Nikolić