AKTUELNO

Neće joj biti svejedno.

Hrvatska pop pevačica Jelena Rozga iznenadila je javnost kada je nedavno priznala da je okončala na svoju dvogodišnju vezu sa Stjepanom Hauserom, za kojeg je bila verena. Oni nisu želeli da otkriju šta je dovelo do kraha ljubavne veze, a nakon što su rešili da krenu svako svojim putem, ostali su u prijateljskim odnosima.

Foto: Instagram

I dok Stjepan još uvek solira, Rozga je, po svemu sudeći, uplovila u novu emotivnu vezu - ovaj put sa devet godina mlađim fudbalerom, koji je javnosti postao poznat zahvaljujući ljubavi sa Teodorom Džehverović, učesnicom rijalitija "Zadruga"!

Foto: TvPink Printscreen

Reč je o mladom hrvatskom fudbaleru Kristijanu Ipši koji, po svemu sudeći, nije mogao da gleda kako ga pred milionskim auditorijumom devojka vara sa zadrugarom Anđelom Rankovićem, pa je odlučio da joj brže-bolje vrati, i to sa daleko popularnijom pevačicom.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kako navode hrvatski mediji, Kristijan se navodno hvalio prijateljima u jednom noćnom klubu u Splitu kako sa Jelenom nedeljama unazad razmenjuje ljubavne poruke, a pevačica se još uvek nije oglašavala ovim povodom.

Foto: Dario Radusin

Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Jelena Rozga

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'