AKTUELNO

Večeras je na programu TV Pink jedna od najuzbudljivijih emisija "Narod pita" do sada!

Vreme je da se u studiju, pred milionima gledalaca koji su pratili petu sezonu "Zadruge", suoči ljubavni trougao - Lazar Čolić Zola, njegova bivša devojka Nevena Savić, kao i Viktorija Mitrović, bivša Zolina simpatija!

Foto: Pink.rs, E-Stock, Tv Pink Printscreen

Nevena i Zola u "Zadruzi" su imali odnos koji je išao od ljubavi do mržnje - iako su se rastali u ne tako sjajnim odnosima, napolju su ponovo uspostavili komunikaciju, a hoće li im druženje prerasti u emotivnu vezu, otkriće nam večeras.

Foto: Pink.rs/A. Stanojević

Nakon što je Marko Osmakić napustio "Zadrugu", njegov do tada najbolji drug bacio je oko na Viktoriju Mitrović, njegovu devojku. Ta romansa se neslavno završila, a napolju nemaju nikakav kontakt. Nevena je zbog njihovog odnosa prolila more suza, a videćemo kako će proteći večerašnje suočavanje.

Foto: Pink.rs/N. Vasiljević

Nevena je, takođe, svojevremno pretila da će tužiti Viktoriju zbog toga što ju je javno etiketirala kao prostitutku, a jesu li spustile lopte u međuvremenu ili će doći do novog haosa - videćemo večeras! Takođe, Viktorija će otkriti sve o tajnoj aferi sa Markom Osmakčićem, ali i odnosu sa Takijem Marinkovićem, Majinim ocem.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ne propustite novo izdanje emisije "Narod pita" večeras uživo na Pinku, odmah posle emisije "Paparaco lov"!

Autor: pink.rs

#Lazar Čolić Zola

#Narod Pita

#Nevena Savić

#Viktorija Mitrović

#Zadruga