AKTUELNO

Filip Car uživa sa porodicom u rodnoj Crikvenici na Hrvatskom primorju, posle duge dve godine, a vrlo brzo će mu se, po svemu sudeći, pridružiti čak dve bivše devojke iz "Zadruge", i to zajedno!

Naime, Ana Jovanović obelodanila je svojim pratiocima na Instagramu da će ona i Sanja Grujić snimiti debitantsku, duetsku pesmu, a ubrzo je stiglo novo, škakljivo pitanje od pratilaca.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević, A. Nikolić

Da li dolazite u Crikvenicu ti i Sanja da snimate spot - glasilo je pitanje, na koje je Ana odmah odgovorila i potvrdila da stiže u rodni grad svog bivšeg dečka.
Naravno! Gde bismo drugde snimale spot? - napisala je Jovanovićeva, što je pokrenulo lavinu komentara na društvenih mrežama, gde se već šale na njihov račun, te ističu da su svi zajedno "zasigurna trojka".

Foto: Instagram.com

Hoće li Car dobiti glavnu ulogu u ovom muzičkom spotu, ali i kako će na sve ovo reagovati njegova bivša devojka Dalila Dragojević, ostaje da se vidi. Inače, Sanja i Ana bile su Dalili najveća noćna mora u "Zadruzi", budući da su obe bile u strastvenim aferama sa Carem. Zbog toga što mu se Ana stalno vraćala, Dalila ju je prozvala "dežurnom radnicom", što je bio predmet njihovih brojnih rasprava.

Foto: Pink.rs/A. Stanojević, A. Nikolić

Autor: D.T.

#Ana Jovanović

#Filip Car

#Sanja Grujić