AKTUELNO

Nije mogla da prećuti!

Medijski rat između Milice Pavlović i Ane Nikolić ne jenjava.

Njih dve su ušle u sukob pre nekoliko meseci zbog pesme "Provereno", koju je Pavlovićeva kupila i stavila na svoj CD, a Nikolićeva pustila u etar svoju demo-verziju ovog hita, peva ga na svojim nastupima sa izmenjenim tekstom i najavljuje ga kao svoj.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Iako se u jednom trenutku učinilo da je skandal oko ove pesme završen i da je Milica odustajanjem od tužbe stavila tačku na ovu priču, novo ulje na vatru dodala je Ana, koja je u podrugljivom tonu i s leskovačkim dijalektom ponovo žestoko izvređala mlađu koleginicu.

Nikolićeva je, naime, u jednoj glasovnoj poruci koja je mogla da se čuje i u emisiji "Ekskluzivno" Milici poručila da ne zna koji joj je k*rac i da će, ako joj ona sroči tri rečenice, otići u rikverc.

Ha-ha-ha, fras... Ne mogu, toliko toga ima. Šta ja imam više da komentarišem? Šta je s ovom Milicom koji k* rac više? Hoće li da prekine više da smara, brate mili, s ovom pesmom? Je l' ona ima još neki hit na tom albumu? Alo, nek peva nešto drugo. Nek se koncentriše malo. Imam svojih problema - rekla je Ana, a zatim joj se direktno obratila i javno i zapretila: - Gospođice Milice, ne mogu sad da se derem, spava mi se. Gospodine Grofe, tako počinje... A onda, kad joj ja sročim tri rečenice... u rikverc će da ide - završila je Nikolićeva svoju izjavu za emisiju "Ekskluzivno".

Foto: TV Pink Printscreen, E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Inače, ova provokacija sa Anine strane došla je samo nekoliko dana nakon što je Milica donela konačnu odluku da odustane od tužbe protiv nje, kao i da joj oprosti što joj je protivpravno preuzela pesmu koja je jedan od najvećih hitova ove godine.

- Sve me je to jako povredilo... Iako smo se malo odmakli od svega toga, i dalje mi je neverovatno da neko tako bezobrazno i pred očima kompletne javnosti želi da prisvoji pesmu na koju nema apsolutno nikakva prava. U početku sam mislila da je sve slučajnost i neka vrsta propusta, ali kako je vreme odmicalo, shvatila sam da je zapravo reč o nameri. Iako sam htela da slučaj predam pravosudnim organima, na kraju sam se predomislila. Ne želim sebe da dovodim u situaciju da budem okružena negativnim stvarima, pričama, okolnostima, već da uživam u svemu lepom što mi se dešava. Tako sam i našla snage da sve oprostim - ispričala je Milica za medije.

Foto: TV Pink Printscreen, PINK.RS/D. TANASIJEVIĆ

Predstavnici sedme sile su pokušali da stupe u kontakt sa Milicom, kako bi dala svoj komentar na ovu temu, ali ona nije odgovarala.

Autor: Pink.rs