AKTUELNO

Evo šta je poručio!

Fanovi su sinoć razotkrili Anđelu Đuričić i Mensura Ajdarpašića, koji su okačili fotografije iz istog kafića. Nakon ovoga, Pink.rs je imao ekskluzivni paparaco, gde se moglo videti kako sede zajedno na piću sami, iako je Anđela prethodno tvrdila da su se videli sa njenom porodicom.

Bila sam na porodičnom ručku u Budvi sa mojima. Sreli smo Mensura i popili piće svi zajedno. Ništa drugo nema tu, neka ne brinu, kod mene kad ima nešto, ja to okačim na stori. Ovo je skroz spontano bilo, ako bude išta trebalo da okačim, biće na mom storiju, kao i sve do sada - rekla nam je Anđela.

Foto: Pink.rs

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Mensurom, koji prvenstveno nije odgovarao na poruke, ali se danas oglasio za naš portal i potvrdio Anđelinu priču.

Slučajno smo se sreli, ručali, ja igrom slučajeva bio, popili piće.... I posle toga oni (njena porodica) otišli, mi popili piće. Malo ćaskali i svako otišao na svoju stranu - ispričao je Mensur.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ajdarpašića smo upitali i da li se nešto više dešava između njih, kako su mnogi fanovi varnice videli još tokom trajanja "Zadruge 5".

Nema ničeg između nas - istakao je Ajdarpašić.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Autor: M. P.

#Anđela Đuričić

#Mensur Ajdarpašić