AKTUELNO

Šok!

Susret Anđele Đuričić i Mensura Ajdarpašića koji se danas dogodio u Budvi raskrinkali su njihovi fanovi, koji su primetili da su se njih dvoje uslikali u istom restoranu.

Foto: Instagram.com

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa njima, ali se prvenstveno nisu oglašavali, da bi Đuričićeva kasnije dala izjavu za naš portal.

Bila sam na porodičnom ručku u Budvi sa mojima. Sreli smo Mensura i popili piće svi zajedno. Ništa drugo nema tu, neka ne brinu, kod mene kad ima nešto, ja to okačim na stori. Ovo je skroz spontano bilo, ako bude išta trebalo da okačim, biće na mom storiju, kao i sve do sada - ispričala je Anđela za Pink.rs

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević, A. Stanojević

Ipak, Anđela nije bila potpuno iskrena. Naime, paparaco našeg portala ih je uslikao kako uživaju sami u kafiću. Na jednoj od slika deluju zabrinuto, a Anđela gleda u telefon i hvata se za glavu. Možda je upravo pročitala da je njihov susret raskrinkan.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Mensur je u jednom trenutku ostao sam, gledao u telefon, a osmeh na licu nije mogao da sakrije. Da li će posle ovog paparaca otkriti nešto više, ostaje da saznamo.

Foto: Pink.rs

Autor: M. P.

#Anđela Đuričić

#Mensur Ajdarpašić