AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U novom i poslednjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijala", atraktivna voditeljka Bojana Lazić ugostila je pevačicu Maju Nikolić, koja je ovom prilikom progovorila o pobedi Dejana Dragojevića u "Zadruzi 5", kao i o aferi Maje Marinković i Petra Pece Raspopovića.

Dejan je pobedio, Dalila drugo mesto osvojila, je l' si promenila mišljenje - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo srećna jer se završilo. Videli smo da je imao 50 posto. Srbija je zemlja koja voli žrtve. Ja imam 11 meseci zatvorenih prostota i to je jako. On je čak jednom oprostio Dalili, posle mog izlaganja je tražio papire za razvod. Bitno mi je da je dobio "šamar" realnosti i da se vratio u okrilje porodice. Kakvi god da su roditelji, moramo da ih poštujemo. Slažem se, svi mi imamo propuste u vaspitanju, ali mora da se poštuje. Nije imao blagoslov da živi u malom mestu, bio je otuđen od porodice. Mislim da je njegova najveća nagrada što se osvestio, mnogo je sazreo. Ništa ne znače prve nagrade. On je prosto došao sebi, a to je pobeda svih nas koji smo navijali za njega. Moj posao je da pratim sve što se tiče toga. Sve što me pozoveš da odradim, ja odradim maksimalno.
Isprozivala si takođe i Maju Marinković - rekla je voditeljka.

Foto: Instagram.com/majaamarinkovic, sandrassuboticss

Ne... Maju sam podržavala zbog svega što se desilo. Tu novu aferu i situaciju, mi smo se čule dva puta i ono što ja znam da se ona i Peca vole. Ja njenog oca poznajem više od 20 godina, dok sam pevala na Kalemegdanu, on je radio u obezbeđenju. On me je tada vozio kući. Prave se skandali oko te veze. Jedino što mogu da kažem da mi se ne dopada, ne muž, jer nisu bili venčani, nisu živeli godinu dana pre toga, to mi je Maja objasnila. Samo to što su se družile, ali ljubav ne bira. Kako ćemo osuditi Maju, kada je Aleksandra uradila to svojoj mami? Karma je jedan demon koji kad-tad dođe na naplatu - rekla je Maja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.