AKTUELNO

Evo šta je poručio!

Filip Car uživa u Crikvenici, gde se nakon poslednjeg gostovanja u emisiji "Narod pita" zaputio sa svojim drugom Stefanom Šebezom. Danas je proveo dan sa porodicom i pokazao kako uživa sa sestrićem, koga je čekao da upozna skoro dve godine.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Car se oglasio za naš portal i otkrio koliko mu prija vreme sa porodicom.

Foto: Instagram.com

Uživam sa porodicom i odmaram se od svega prethodne dve godine. Uživam u svom gradu sa porodicom i prijateljima - rekao je Car.

Foto: Instagram.com

Ali, to nije sve. Car se dotakao i novog dečka Dalile Dragojević. Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak Dalile i izvesnog gospodina, za koga su svi fanovi zaključili da je njen dečko, kao i da liči na Filipa i da je razlika to što nemaju tetovaže. Car se osvrnuo na novinske natpise.

Dodao bih samo da mi nije drago da se na naslovima portala stavlja moje prezime uz natpise kako neko liči na mene. Ne samo što je Filip Car jedan i jedinstven, pa glupo je da se bilo ko upoređuje sa mnom ili ja sa nekim. Nastojim da budem totalno van tih priča i nemam nijednu dodirnu tačku sa tim ljudima više. Konstantno me provlače... Razumem da sam bio u tim nekim odnosima, ali stvarno se moj život kosi sa tim životima, tako da bih voleo da se i novinski natpisi kad sam ja u pitanju, ako nije nužno, razdvoje od tih ljudi - poručio je Car.

Foto: TikTok.com/stjepanobradovic

Veliki pozdrav sa primorja za sve vas i vaše čitaoce - završio je Filip.

Autor: M. P.

#Filip Car