AKTUELNO

Otvorila dušu!

Goga Sekulić ekskluzivno je za ekipu "Premijere" otkrila kako joj protiču dani odmora koje provodi sa svojim sinom. Prokomentarisala je u kakvom je odnosu sa svojim bivšim mužem Urošem Domanovićem.

Ranije bih ovde pevala, brži su bili menadžeri iz Hrvatske i Bosne, tamo sam radila punom parom. U Crnoj Gori se trenutno odmaram i uživam u vremenu koje provodim sa svojim sinom - rekla je Goga.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je stavila tačku na svoj šestokodišnji brak sa Urošem Domanovićem, a kako ističe, za novu ljubav nije spremna.

Ljubav je nešto najlepše, ali za neku novu trenutno nisam spremna. Ne razmišljam o tome, nisam raskrstila sa emocijama koje imam prema Urošu, iskreno pričam. Sa detetom sam, posvećena sam njemu i porodici. U dobrim smo odnosima, tako je najbolje. Nikad ne reci nikad, ljudi se menjaju, jeste teško ostati u dobrim odnosima sa bivšim partnerom, ali uvek može da se nađe neki kompromis - kaže Goga.

Za ljubavne probleme uvek ima leka, a to je provođenje vremena sa sinom u svom rodnom kraju, koji je podseća na lepe uspomene iz detinjstva.

Baka i deka ga čuvaju, već je porastao. Kada ne radim, provodimo vreme zajedno. Svakodnevne obaveze koje imam, vrtić, treninzi, imam dosta obaveza, dan mi je spunjen - rekla je Goga.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica dugo nije obradovala svoje fanove novom pesmom, otkrila je kada će osvežiti svoju diskografiju i objaviti neki novi singl.

Imam već dve, tri pesme u opticaju. Neću žuriti, čekam da prođe lepo i nastupi. Ne treba previše žuriti, moje pesme pevaju svi u glas na svakom mom nastupu. Kada kažem "dobro veče, ima li neki se**i biznismen" svi skaču i vesele se, to je znak da imam hitove koji nemaju vremensko ograničenje - zaključila je Goga.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.