AKTUELNO

Pored nje mi ne bi bila potrebna nijedna druga žena, jer je ona uspešna, pametna, zabavna, seksi i lepa do bola - poverio se Bane prijatelju.

Pevač Bane Čolak je odlepio za poznatom pevačicom Darom Bubamarom! Učesnik rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti „Zadruga“ poverio se prijatelju zašto mu se od svih pevačica najviše sviđa novosadski zvrk.

- Dara je najbolja riba na estradi! Prava je bomba. Ma, ona ima najbolje telo, a posebno guzu. Bez problema bih bio s njom. Kr*snuo bih je na jedan! Toliko je dobra da joj nijedna pevačica nije ravna. Pratio sam njen nastup na jednom splavu i razvalila je. Niko nije slušao šta peva, samo su gledali u nju - prenosi Banetov prijatelj.

Foto: Pink.rs

Čolak je siguran da će Daru smuvati pri prvom sledećem susretu i nada se da će se ona u jednom trenutku pojaviti kao specijalna gošća u rijalitiju.

- Kad bismo negde ostali sami, bila bi moja još prvo veče! Do neba bih se trudio da je zavedem. Pored nje mi ne bi bila potrebna nijedna druga žena, jer je ona uspešna, pametna, zabavna, seksi i lepa do bola. Nisu ti muškarci koji lude za njom budale. Nadam se da će je zvati da nam peva na zabavi. To bi bio pun pogodak. Pa ja bih odlepio kad bih je video - ispričao je Čolak svom dobrom drugu.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Bane Čolak

#Dara Bubamara

#Rijaliti Zadruga

#pevačica

'