AKTUELNO

Voli da nastupa u Srbiji!

Ekipa "Premijere" se sa Ivanom Selakov nedavno družila u prestonici pred njen nastup.

Pevačica je otkrila ekskluzivne informacije vezane za svadbu sa njenim dugogodišnjim partnerom, kao i gde su joj nastupi najisplativiji.

Ja sam iskreno da vam kažem ovog leta radila u Beogradu više nego ikad. Mnogo volim da radim u Beogradu, volim da sam blizu kuće, a sa druge strane ima dovoljno ljudi, turista i lokala gde može da se radi. Ja stvarno najviše volim da radim kod kuće - kazala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nam je otrkila da je ovog leta posetila primorje, ali da se zbog količine obaveza ne zadržava u Crnoj Gori.

Bila sam dva puta ovog leta na primorju, ali odradim jedan nastup i nastavim jer imam dosta nastupa u Srbiji, nešto u Bosni i regionu ali radila sam dosta godina unazad na primorju i ima to neku draž, ali kad sam napravila računicu, meni ovako najviše odgovara - priča pevačica.

Ćerkica Kruna je njena redovna podrška na nastupima, a Ivana je otkrila da li će i ona krenuti njenim stopama.

Ja joj ne puštam moje pesme. Sama nađe način i pusti jer voli. Interesantno joj je da gleda te spotove. Ima ljubav prema muzici, a za talenat ćemo da vidimo - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznato je da je već čitavu deceniju u vanbračnoj zajednici sa svojim partnerom Predragom Markovićem, otkrila je da li planiraju da krunišu vezu brakom.

Možda je ta neka ideja i postojala, ali onog trenutka kad smo se ostvarili kao roditelji poenta naše veze je dobila pravi smisao i to je nekako palo u vodu. Pričali smo o tome, ali iskreno to mi je neka prekomplikovana organizacija. Volim Džibonija, ali to nije baš za svadbu. Možda za neki prvi blok pesama - završila je Ivana.

Detaljnije pogledajte u videu u nastavku teksta.

Autor: M.M.