AKTUELNO

Evo šta je otkrio!

Lazar Čolić Zola bio je gost voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Narod pita" zajedno sa Deniz Dejm, a pred početak emisije, mi smo obavili intervju sa njim. Na samom početku otkrio je kako se oseća.

Ćao, ćao, stigao sam opet na Dedinje, četvrti put ovde, postalo mi je kao da dolazim kući, super sam - rekao je Zola.

Foto: Pink.rs/A. Stanojević

Upitali smo ga da li se čuo sa Miljanom ili Marijom Kulić.

Iskreno nisam, nisam čak ni pokušavao da stupim u kontakt sa Miljanom. Smatram da u ovom momentu nije nekako trenutak za to, s obzirom na se situacije koje su se izdešavale. Znate moj odnos sa njenima i u kakvom je ona trenutno stanju, smatram da bi iniciranje kontakta sa njom uznemirilo situaciju. Nije pametno da pokušavam. Ništa ne bi dobro donelo to. Ja sam i javno pružio podršku, evo i ovim putem, želim joj brzi oporavak. Čitao sam da pravi haos zbog cigarete, smatram da joj to ne treba. Ako gleda ovaj video, treba da razmišlja o zdravlju i da se oporavi, a cigarete i druge gluposti, to će doći vremenom. Najbitnije je da ona ozdravi - istakao je Zola.

- Da li si možda pomislio da ona želi da vidi tvoj poziv ili posetu?

Nezgodna situacija iskreno. Ja bih sad otišao u posetu kod nje, kad bih znao da bi ona normalno odreagovala sa mnom. Da neće doći do nečeg lošeg. Ali koliko čitam, ne može ni da se ide u posetu kod nje, nekako nisam razmišljao o tome, smatram da ne bi bilo pametno. Ona je osoba koja može da reaguje i ovako i onako. A kad bi odregovala lepo i veselo, bilo bi okej da se ja pojavim. A kad bi odreagovala drugačije, reklo bi se da sam ja inicijator toga. Najbolje da se oporavi, a šta mogu da joj poručim, osim da bude pametna, da sluša doktore, da veruje u sebe i da se moli Bogu. Smatram da će joj Bog dati ponovo šansu za život, jer ipak, ona je to zaslužila - dodao je on.

Foto: Pink.rs

Ja pokušavam da zaboravim loše, život je u pitanju, imali smo mi lepih trenutaka. Mnogi me kritikuju što joj pružam podršku, jer me je ona "sahranjivala". U pravu su, ali treba malo ljudskosti pokazati. Ne pružam ja njoj podršku da bih bio bolji čovek - dodao je Zola.

Foto: Pink.rs/A. Stanojević

- Da li si i dalje u kontaktu sa Nevenom?

Iskreno, čuli se više puta, treba da se vidimo, da pričamo o svemu. Ona je otišla na odmor neki, videćemo se kroz par dana, da popričamo drugarski. Da razmenimo utiske i ako sam pogrešio neke stvari, izviniću se. Nikad se ne zna šta nosi večeras, sutra, prekosutra, ne bih sto posto rekao da neće biti veze. Smatram da ne, ali ništa ne bih rekao sa 100% tvrdnjom - rekao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sam kraj intervjua upitali smo Zolu da li je u kontaktu sa Filipom Carem i da li ovaj bivši zadrugar ima novu devojku.

Nema, koliko ja znam nema, nismo se videli već par dana, ali mislim da nema. Čuo sam da se Dalili pojavio neki Gringo, ne znam, ako je stvaran, živ i zdrav, želim im sve najbolje. Svako ima pravo na novi život, novu ljubav - rekao je Zola.

Zola nije želeo da komentariše to što su Viki Mitrović i Marko Osmakčić otišli zajedno na letovanje.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. S. / M. P.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić