AKTUELNO

"Pratim ja sve"

U emisiju se uključila naredna gledateljka, imala je smao reči hvale za Sanju Grujić. Govorila je o prekidu prijateljstva između Karića i Mensura, pa spomenula ovo:

Prvo hoću moju kraljicu Sanju da pozdravim. Poštena, fina, to sa Carem to nije ništa. Mlada, lepa slobodna. Dalili to liči. Kurta, murta, ljubavnik, to je dno dna. To ne podržavam. Da je napolju u redu, ali na javnoj televiziji da gazi i bije muža. Žena nije normalna. Zadrugari su za nju male bebe. Ona je majstor, doktorirala je rijaliti, zato se sa svima i umiljavala. Slušala sam svađu sa Karićem kad je rekla doći će red i na tebe. Marijanu je nagovorila da bude sa Karićem. Jel ste videli kad su se pijani ljubili u sobi Marijana i Karić - rekla je gledateljka.
Ja mislim da znam na koju scenu mislite, ali mislim da ju je zagrlio i poljubio u obraz - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana je kod Ane tražila vlažne maramice. I ona je uzela maramice i kao otišla u wc pa je Karić polako došao i nešto rekao. Ana je počela da peva i Karić je otišao. Kad su svi spavali on ju je zagrlio, poljubio. Posle toga se Marijana promenila. Car je napao Dalilu i pitao šta je sa Marijanom u koga se zaljubila a ona mu je reklad a ne sme da mu kaže jer će on reći. Kad je on rekao Karić ona je počela da se smeje. Onda je Karić počeo Dalila ovo ono, Osman brani Dalilu da ne bi isplivalo šta se dešavalo. Iz Amerike sam pratila kad sam bila - rekla je gledateljka, pa dodala:
Glasala sam za Dejana, Sanju i Aleks. Mensur je divan i pošten dečko. Ono što je ispala gužva oko njega i Dejana kad je Mensur rekao da se Dejan preziva Hasan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je kriv u prekidu prijateljstva Stefana i Mensura? - pitala je Ivana.
Miki je Stefana malo palio i koristio jer ima fanove. Ne može Stefan Mensurovoj devojci da kaže to i to. I ti kad si bila u Zadruzi bila si stroga i nisi dozvoljavala da ti Dalila govori svašta. Kako bi bilo da Mensur kaže ovoj Jovani kao što je Stefan Milici. Mensur to nikad ne bi uradio. Tebe je poštovao ništa nije smeo da ti kaže, a šta je sve Jovani govorio - rekla je gledateljka.
Dobro to su davne teme - rekla je Ivana.

Foto: Pink.rs

Ako gledamo na sve strane Dejan je najispravniji. U pravu je Sanja ona je najiskrenija. Sanja je i prema Dalili bila korektna a nije zaslužila. Ona je sve njih vređala, govorila je da Miki smrdi i ne kupa se. Ja sam sve pratila bre. Zato sam u startu zavolela Sanju, zbog komentara i iskrenosti. Svi se bore za novac bori se i ti, zaslužila si više to treće mesto nego ona Anđela - rekla je gledateljka.

Detaljnije u videu.

Autor: M.M.