AKTUELNO

Iskrena do srži!

Nakon odgledanog priloga odnosa Mc Aleks i Matore u emisiju "Narod pita" se uključila

Trenutno mi ne fali jer smo mnogo toga izgovorile jedna drugoj i baš je bilo pakleno ali mi je žao što na početku nisam postavila neke stvari na svoje mesto jer smo zaista dosta slične, bile bi dobre drugarice i unutra i napolju. Izgubile smo jedna drugu kao prijatelji, žao mi je zbog toga iskreno. Mislim da me ona dsada nikad ne bi gledala na način prijatelja. Uvek bi se bar kroz šalu dešavale peckalice zbog dešavanja u Zadruzi. Ona Sanju nikad istinski njie prebolela. Ona u svakoj osobi traži vezu i odnos kao što je bila sa Sanjom. I u svakoj idućoj osobi traži to nešto što je imala. Ne slažem se da me je više volela ili voli. Pokušavala je pronaći to nešto i to je to - rekla je Aleks.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Želim da čujem prvo Mc Aleks. Sad sam gledala prilog i čula sam one tvoje reči da probam. Ja sam mišljenja da si ti kao dete u zakasnelom pubertetu koje želi sve da proba pa i to da probaš. Ja sam videla da sa tvoje strane emocije nisu postojale nikad. Kad je pokušala da te poljubi ti si to vešto izbegla. Mi svi volimo u životu sve da probamo, nekad u mladosti nekad u starosti. Nadam se da si izvukla poruku da ako u startu nemaš emocije nećeš ni imati emocije - rekla je gledateljka.
Neke osobe se dese da nas nauče kako treba,a kako ne treba. Slažem se u potpunosti sa Vama. Slažem se i da to što sam pričala da probam napolju, pričala sam da bih stišala strasti. Treba biti čovek maksimalno iskren - rekla je Aleks.

Foto: Pink.rs

Tvoja emocija premma Matoroj je ista kao Anđelova prema Sandri. Tu ne postoje nikakve emocije. Ona njega ljubi, mazi a on ruke pored sebe kao panj. Videlo se da je ona imala emocije a on nije.. Sanjice gde si lepoto? Jedno jako elokventno stvorenje. Šta želiš od svog života dalje? - pitala je gledateljka.
Imam, ali držim za sebe jer ko zna koje zle očoi gledaju. Zadržaću za sebe da se ne izjalovi - rekla je Sanja.
Jako ste inteligentne, lepe i fine, ali malo se ugrizite za jezik kad su negativni komentari. Ja sam doživela sinoć da će mi Gruja pozajmiti bombonicu jer sam mu reklad a treba da popriča sa psihijatrom jer je krenuo nizbrdicom - rekla je gledadteljka.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić, J. Matić

Detaljnije pogledajte u videu.

Autor: M.M.