AKTUELNO

Surovo iskrena!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić ugostila je Sanju Grujić i MC Aleks. Uključila se naredna gledateljka.

Pozdravljam moju Sanjicu preslatku. moju zemljakinju Aleks, ona je predivna. Sanja malopre sine ovo što si rekla za Mikija, svaka ti čast. Nema nijedne emisije u kojoj on nekoga ne ogovara, posebno Dejana. Šta on sebe smatra, da je nekome učitelj sa osam razreda osnovne škole - rekla je gledateljka.

Foto: E-Stock/Aleksandar Bačlija

Ja mislim da će on na kraju u ludnicu, a ne u zatvor ili ono treće - rekla je Sanja.
Koliko se poteže da je Dejan promenio veru, lično sam čitala Husovu izjavu. Da bi se vera promenila treba silna procedura da se prođe i on ne bi mogao da se zove Dejan. Huso je hadžija, pomoćnik hodže, on govori istinu. Aleks mi je bila super i svaka joj čast što se oduprela Matoroj. Matora je dobra kao čovek ali kad vidi lepu devojku misli da ona mora da bude sa njom - rekla je gledateljka, pa dodala:

Foto: Pink.rs/A. Stanojević

Sanji svaka čast za svaku reč koju je rekla. Jel si gledala Dalilu na nudističkoj plaži. Opasala je peškir i nabila šeširčinu i izašla sva važna. Danas joj je došao Tedi i Dejan je uzeo svoja kola šlep službom, nije hteo da ulazi u njih. Ništa drugo nije uzeo. Aleksandra je preslatka. Svako ima neku prošlost. Svi mi imamo neku prošlost samo nismo bili javne ličnosti pa da se iznosi - nastavlja gledateljka.
Dalila ima grudi kao moja baba do pupka. Moje su mnogo bolje od njenih - rekla je gledateljka.

Foto: Instagram.com/dalila_dragojevic_official

Potom je prikazan prilog iz "Zadruge 5", gde su mogle da se vide svađe Matore i MC Aleks.

Aleks, delovalo je da plačeš jer ne možeš da otvoriš dušu a nekad jer izgledao kao da ti je dosta svega. Je l to jer j,e kako si rekla, psihičko maltretiranje ili ti je bilo dosta svega? - pitala je Ivana.
Ona je uvek nalazila objašnjenje za sebe. Najviše sam plakala jer nisi mogao da se izdigneš iz situacije jer uvek ima osoba koje će da naskoče a ja sam bila nesnađena. I te kako je vršila psihički teror i na mene i na Rešićku jer ju je davila mojom i njenom temom. Miki joj je u jednom momentu rekao da neće da sluša. Ona je pijavica, ali nije loš čovek, super je za druženje i izlaske - rekla je Aleks.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije pogledajte u videu.

Autor: M.M.