AKTUELNO

Bivša zadrugarka Milica Veseselinović izazvala je buru negativnih komentara kada je na Instagramu izreklamirala usluge belog maga koji, između ostalog, pruža i uslugu "vezivanja voljene osobe".

Veselinovićeva je i sama priznala da joj je dotični beli mag "puno pomogao", zbog čega su odmah počele spekulacije da je "nešto uradila" bivšem dečku Mensuru Ajdarpašiću, a mi smo je odmah pozvali, kako bismo saznali šta je radila kod belog maga.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Ne bavim se magijom, nemam veze sa tim. Dečko se bavi astrologijom i tarotom, samo sam ga izreklamirala i preporučila mojim pratiocima - počinje za Milica priču za Pink.rs i objašnjava da se uz pomoć belog maga, kog je reklamirala, nije "vezivala" ni za Mensura, ni za Goluba.

Nemam voljenu osobu, pa nisam ni radila ta "vezivanja", niti me to interesuje. Nemam komunikaciju ni sa Mensurom, ni sa Golubom. Ja voljenu osobu nemam! Samo sam navela čime se sve dečko bavi, a meni je uradio natalnu kartu, to je sve.

Foto: Pink.rs

Na pitanje da li bi Mensur trebalo da je se plaši, Milica kaže:

Mensur me vrlo dobro zna, on me je upoznao, kao i svi ljudi koji su me gledali. Ja apsolutno nemam veze sa tim, niti me to interesuje. Ne teram nikog da me želi, Mensur nema potrebe da se plaši - objašnjava ona, koja se ne obazire na negativne komentare:

- Ne čitam komentare hejtera na mrežama. Ja ne idem kod belog maga, radila sam natalnu kartu, nema potrebe da me se plaše jer sam bezopasna, što sam pokazala svojim postupcima u rijalitiju... A ni kod Karamujića neću ići, da znate - završila je Milica u svom stilu za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: D.T.