AKTUELNO

Odmah su počeli da se vesele.

Da bi žurka počela zadrugari su prvo morali da čuju pismo Velikog šefa, koji je zahtevao od ovonedeljnog vođe Lepog Miće da odluči kako će da raspodeli novac svojim cimerima. Sume novca nisu bile iste, pa su najveći deo dobili njegovi najbolji prijatelji u rijalitiju "Zadruga" među kojima su Rada, Saška Karan, Dušan Zdravković, Mina Vrbaški, kao i omiljena zadrugarka za ovu nedelju - Milica Dugalić.

Foto: TvPink Printscreen

Posle ovoga zadrugari su se odmah uputili na Bulevar Poroka, gde su ih čekali momci iz Fantastik benda, koji su pevali kako svoje tako i druge hitove, a ukućani su bili i više nego veseli i raspoloženi. Prvi su počeli da igraju Milan Milošević i Luna Đogani, a onda su im se priključili i ostali cimeri, na čelu sa Teodorom Džehverović, ali i Žižom Stojanović.

Foto: TvPink Printscreen

Osim puno dobre energije, večeras zadrugare čeka i velika količina ukusne hrane, što će im i te kako odgovarati, s obzirom na to da su je protekih dana krali iz marketa. Ove noći imaju i malo punije džepove, pa će moći i da se maksimalno opuste u kazinu.

Foto: TvPink Printscreen

Ostanite uz najgledaniju televiziju u regionu - Televiziju Pink, i zajedno se veselite i uživajte sa vašim omiljenim rijaliti učesnicima, jer kada je žurka, kao i uve do sada, desi se neverovatno mnogo zanimljivih stvari koje potpuno preokrenu život u rijalitiju.

Autor: S.K.

#Beca Fantastik

#Rijaliti Zadruga

'