AKTUELNO

Čestitke su stizale sa svih strana, pa i od mnogih pripadnika domaćeg džet-seta.

Na današnji dan, pre tačno dve godine, poznata voditeljka Televizije Pink Irena Atanasković izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku Milanu Hrnjaku, sa kojim je obeležila dve godine bajkovitog braka.

Foto: Privatna arhiva

Reporterka "Premijere" i voditeljka emisije "Pink World" organizovala je intimnu proslavu druge godišnjice braka, što je bio odličan povod da supružnici, ali i njihovi najbliži prijatelji, još jednom proslave neizmernu ljubav koja im je u potpunosti promenila život.

Foto: Privatna arhiva

Proslava je održana u jednom prestoničkom restoranu, gde je bračni par Hrnjak sa svojim zvanicama uživao u šampanjcu i neodoljivoj čokoladnoj torti specijalno dekorisanoj za ovaj poseban trenutak.

Centralni deo ove čokoladne poslastice krasio je natpis "Srećna nam godišnjica braka", dok je ostatak bio dekorisan biserima, školjkama i srcima, simbolima večne ljubavi.

Foto: Promo

Irena Atanasković Hrnjak je svoju sreću podelila i sa pratiocima na društvenim mrežama, koji su joj u velikom broju čestitali i poželeli večan brak, a lepe želje uputile su joj i brojne ličnosti sa domaće javne scene.

Foto: Privatna arhiva

D. T.

#Irena Atanasković Hrnjak

#Premijera-Vikend specijal

#voditeljka

'