AKTUELNO

Pretio da će bacati odeću u jezero!

Pred spavanje, došlo je do rasprave Saške Karan i Mikija Đuričića, a tematika je bila umetnost, tačnije imitacija zbog koje je Miki sa svojom ekipom sinoć osvojio prvo mesto.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ona krava, koja da 30 litara mleka pa prospe sve. Moje je možda prošlo, ali tvoje nikada nije ni bilo - rekao je Miki Saški, na šta je ona odmah reagovala.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su se još više posvađali kada je Miki u sobu doneo mozaik, koji je ranije napravio u radionici, kako bi Saški pokazao koliko je talentovan na svim poljima umetnosti.

Nešto kasnije, Saška se odšunjala u sobu za rehabilitaciju, gde Miki spava i sakrila mu umetničko delo, za koje je izdvojio silno vreme. Pevačica je po dvorištu tražila idealno mesto, gde bi mogla da sakrije to, a koje je mesto našla, pogledajte u ovom video klipu:

Kada je otkrio da mu nema mozaika, Miki je posumnjao na Baneta Čolaka, jer se na račun njegove inteligencije šalio tokom čitave noći. U jednom trenutku rekao mu je:

Ja sam više informacija zaboravio, nego što ćeš ti ikada znati!

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Bane se pravdao kako nema veze sa time. A onda je Đuričić bio siguran da iza svega stoji Saška Karan, pa je "pretio" da će stvari toga ko mu je sakrio sliku - završiti u jezeru. Da li je Miki na kraju uspeo da reši ovu misteriju i da li je našao mozaik, pogledajte u video sadržaju:

PROČITAJTE JOŠ: GRUDI JOJ SE SMANJILE ZA DVA BROJA: Saška izvadila pare iz nedara, svi ostali u ŠOKU! (VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Savka Gazivoda – Saška Karan

'