AKTUELNO

Đekson uleteo u kupatilo i počeo da priča sa Minom, koja se zbog tajnog zadatka, udaljila od njega.

Već nekoliko dana Mina Vrbaški je na tajnom zadatku. Ona treba da izbegava Đeksona kako bi dobila nagradu i kako bi sama zaključila koliko je reper voli. Zadatak ističe danas, a ona je pred zoru ponovo otišla da razgovara sa Drvetom mudrosti, jer nije bila sigurna da li je pala zadatak, posle jedne situacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram nešto da ti priznam. Napravila sam grešku malopre, vezanu za zadatak. Posle predstave i onoga, ušla sam u kupatilo i Nemanja mi je uleteo i on mi je rekao nešto, ja ga nisam razumela šta. Ja nisam ni reč progovorila sa njim, ali je on previše bio blizu mene. - izjavila je zabrinuto Mina.

Drvo joj je reklo, da ako ona nije razgovarala sa njim, Mina još uvek nije pala zadatak i da je Veliki šef sve to čuo, a da je prava odluka čeka danas.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu više da izdržim. Mnogo sam zaljubljena. Tu je u prostoriji gde sam ja i non stop me gleda. Ne znam... ne mogu... osećam se čudno. Bukvalno jutros me je probudio njegovom pričom, pričao je sa nekim o meni, stalno priča sa nekim o meni. - nastavila je Vrbaški.

U Rajskom vrtu, Drvo je pitalo Minu šta joj to što Đekson redovno spominje kod drugih zadrugara, zapravo govori. Šta mu je ona odgovorila na to pitanje, kao i o čemu su još pričali, pogledajte u video klipu:

POGLEDAJTE: TI SI GLUPAN, RETARD I DEBIL! Miki izvređao Čolaka nakon što se nije snašao u kvizu znanja! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Đekson

'