AKTUELNO

Iako se nije pojavljivala u javnosti, Tara, koja je Viktoriji najveća podrška, sada je progovorila o njihovom odnosu.

I ove subote očekuje vas veoma uzbudljiva emisija "Magazin In", sa zanimljivim temama i aktuelnim ličnostima.

Sanja je u studiju ugostila pevačice Snežanu Đurišić i Daru Bubamaru, pevača Acu Živanovića, voditeljku Dušicu Jakoviljević i modnog fotografa i reditelja Dejana Milićevića, dok su u kutku za rešavanje životnih problema bili ćerka učesnce "Zadruge", Snežane Mišković Viktorije, Tara Milenković i Pinkova zvezdica Mateja Vukašinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da je "Zadruga" najgledaniji rijaliti svih vremena, ni ova subota nije mogla da prođe bez komentarisanja Zadrugara i situacija u kojim su se našli.

Ćerka Tara je Viktoriji najveća podrška i oslonac, a iako nismo imali priliku da je viđamo u javnosti, sada je progovorila o odnosu sa mamom.

Ona je mene do moje 18. godine odgajala sama, tako da je ona svoju karijeru zbog mene zapostavila. To je dokaz da je ona stvarno najbolja mama - rekla je Tara i dobila veliki aplauz.

Foto: Printscreen Youtube

Dara Bubamara, nakon zvaničnog razvoda od supruga Milana uživa u novoj ljubavi, sa mlađim sportistom kog i dalje ne želi da predstavi javnosti.

- Kako ti Daro uvek pođe za rukom da osvojiš te najmlađe i najlepše? - zanimalo je Sanju, a Dara je dala odgovor koji je nasmejao sve u studiju.

- Ja kad se napućim, to je to - bila je kratka Dara.

Foto: Printscreen Youtube

Dejan Milićević je do sada sarađivao sa mnogim zvezdama, a Snežana Đurišić je otkrila kakvo je njeno iskustvo.

- Ja sam jedina pevačica koja vodi rat sa Dejanom da mi ostavi bar neku boru na fotografiji - rekla je pevačica.

Foto: Printscreen Youtube

Gosti će pričati i o tome da li su lajkovi na društvenim mrežama postali naš najveći afrodizijak, ali i o fenomenu da nije cilj pokazati koliko smo važni, lepi i pametni, već koliko smo bitniji, lepši i bolji u odnosu na druge, za to ne propustite novo izdanje emisije "Magazin In", u subotu, 30. septembra, od 17 časova, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Aca Živanović

#Dara Bubamara

#Dejan Milićević

#Dušica Jakovljević

#Magazin In

#Mateja Vukašinović

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Marinković

#Snežana Mišković Viktorija

#Snežana Đurišić

#Tara Milenković

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

'